Ανιέλι: «Χάνουμε 8,5 δισ.ευρώ, δίχως οπαδούς όλη η σεζόν»!

Ανιέλι: «Χάνουμε 8,5 δισ.ευρώ, δίχως οπαδούς όλη η σεζόν»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανιέλι: «Χάνουμε 8,5 δισ.ευρώ, δίχως οπαδούς όλη η σεζόν»!

bet365

Ο Αντρέα Ανιέλι, πρόεδρος της Γιουβέντους αλλά και της ECA, στάθηκε στα υπέρογκα ποσά που χάνουν τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης λόγω της πανδημίας και τόνισε πως δεν βλέπει τρόπο να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα για τη φετινή σεζόν.

Το ποδόσφαιρο συνεχίζει όσο και όπως μπορεί να προσφέρει ψυχική ανάταση στον κόσμο, αντιστέκεται στην πανδημία λαμβάνοντας μέτρα, όμως, ο Covid-19 που ήρθε από τις αρχές του 2020 στις ζωές όλων μας, έχει επηρεάσει το άθλημα και το οικονομικό τοπίο σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.

Όπως ανέφερε ο Αντρέα Ανιέλι, πρόεδρος της Γιουβέντους αλλά και της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων, «τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης χάνουν από 6,5 έως 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή λόγω της πανδημίας».

Μάλιστα, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για κάποιο σχέδιο που θα επέτρεπε στους οπαδούς να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει κυρίως σε Γερμανία και Αγγλία με ένα μέρος της χωρητικότητας των κερκίδων, αναφέροντας ότι: «όλη η φετινή σεζόν θα βγει με κλειστά γήπεδα...».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα