Πάπου Γκόμες: «Λυπημένος αλλά και χαρούμενος που φεύγω από την Αταλάντα» (pic)

Κώστας Τόπας
Πάπου Γκόμες: «Λυπημένος αλλά και χαρούμενος που φεύγω από την Αταλάντα» (pic)

bet365

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Πάπου Γκόμες, ο οποίος αφήνει την Αταλάντα για λογαριασμό της Σεβίλλης.

Ο 32χρονος Αργεντινός εδώ και μερικούς μήνες αποτελεί ξένο σώμα για την Αταλάντα. Μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και την κόντρα που είχαν οι δυο τους, ο αρχηγός τέθηκε εκτός πλάνων!

Ετσι, ο Πάπου Γκόμες αναγκάστηκε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και φαίνεται πως έχει έρθει ήδη σε οριστική συμφωνία με την Σεβίλλη. Ο Λοπετέγκι εισηγήθηκε την άμεση απόκτηση του Γκόμεζ και η διοίκηση της ομάδας δεν… άργησε να του κάνει το χατίρι.

Το πρωί της Τρίτης (26/01) ο Γκόμες ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ισπανία και λίγο πριν αποχωρήσει από το Μπέργκαμο, έκανε τις τελευταίες του δηλώσεις ως παίκτης της Αταλάντα.

«Με την Αταλάντα δημιουργήσαμε ιστορία. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αλλά τώρα ο σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Αφήνω αυτή τη χώρα μετά από τόσα χρόνια. Είμαι λυπημένος αλλά και χαρούμενος. Είναι παράξενα συναισθήματα. Λυπάμαι για τους οπαδούς της ομάδας. Θα τους λείψω τόσο πολύ. Το Μπέργκαμο θα είναι πάντα στην καρδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα