Οι Ultras της Γιουβέντους ευχήθηκαν στον Μάντζουκιτς... μηδέν νίκες (pic)

Κώστας Τόπας
Οι Ultras της Γιουβέντους ευχήθηκαν στον Μάντζουκιτς... μηδέν νίκες (pic)

bet365

Οι Ultras της Γιουβέντους με μήνυμά τους σχολίασαν την μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς στη Μίλαν, τονίζοντας πως ακόμα τον αγαπάνε και τον σέβονται αλλά πλέον είναι... αντίπαλος τους.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Auto Cash Out*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Μάριο Μάντζουκιτς ανήκει στο δυναμικό της Μίλαν. Ο 34χρονος Κροάτης φορ ήταν ένας από τους αγαπημένους της κερκίδας της Γιουβέντους, οι οποίοι ήταν γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με τους «ροσονέρι», θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

«Marione θα είσαι πάντα στις καρδιές μας, για αυτά που έκανες, για το πάθος σου, για την ιδιαίτερη σχέση που είχες με όλους μας. Τον αγαπάμε για την ψυχή που έδινε σε κάθε αγώνα. Τον αγαπάμε για τον φόβο που προκαλούσε στους αντιπάλους μας με το μέγεθος του. Τον αγαπάμε για την άρνηση του να γελάει και τις ελάχιστες φορές που το έκανε. Είναι μία μεγάλη λίστα αλλά πραγματικά αγαπάμε αυτόν τον παίκτη. Αλλά Marione για τους επόμενους έξι μήνες θα φοράς τα ροσονέρι χρώματα της Μίλαν. Είναι ένας επαγγελματίας, ήθελε να γυρίσει πίσω στην Ιταλία με οποιαδήποτε κόστος, δεν μπορούμε να τον καταδικάσουμε, αλλά μας πληγώνει που θα τον δούμε ως αντίπαλο στο γήπεδο, όπως θα τον πληγώσει να παίξει εναντίον μας.

Στην ηλικία των 34, σχεδόν 35 ετών, αυτά συμβαίνουν. Οπότε καλή επιτυχία, ευχόμαστε να περάσεις έξι ωραίους μήνες στην Ιταλία αλλά μην μας κατηγορήσεις αν σου ευχηθούμε καμία νίκη. Ciao Marione… Your Curva, the Bianconeri».

Από την πλευρά του ο έμπειρος επιθετικός διάβασε το μήνυμα κι απάντησε λέγοντας: «Ευχαριστώ για τα πανέμορφα λόγια. Πάντα θα είμαι περήφανος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα