Γιουβέντους - Ουντινέζε 4-1: Ανάσα η «Κυρία», ρεκόρ ο Κριστιάνο (vid)

Γιουβέντους - Ουντινέζε 4-1: Ανάσα η «Κυρία», ρεκόρ ο Κριστιάνο (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ουντινέζε 4-1: Ανάσα η «Κυρία», ρεκόρ ο Κριστιάνο (vid)

bet365

O Κριστιάνο έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών και η Γιουβέντους με το 4-1 επί της Ουντινέζε πήρε νίκη... ψυχολογίας!

Το 2020 έκλεισε με το χειρότερο τρόπο για τη Γιούβε, διασυρμός από τη Φιορεντίνα (0-3) και η διαφορά από την κορυφή στο -10 (με ματς λιγότερο). Ωστόσο, η νέα χρονιά αρχίζει με χαμόγελα για τη «Μεγάλη Κυρία» και με ένα τρομερό επίτευγμα για τον Κριστιάνο. Η Γιουβέντους επικράτησε 4-1 της Ουντινέζε και ο Πορτογάλος σταρ έφτασε τα 758 γκολ στην καριέρα του, άφησε πίσω του τον Πελέ και κατέκτησε την κορυφή των σκόρερ! Επόμενο ματς για την πρωταθλήτρια,, αυτό της Τετάρτης με τη Μίλαν στο San Siro, όπου θα φανεί αν οι μπιανκονέρι μπορούν να κάνουν την αντεπίθεσή τους!

Η Ουντινέζε ήταν αυτή που απείλησε, ο Ντε Πολ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η απάντηση της Γιουβέντους ήταν άμεση και στο 31' ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 1-1 με υπέροχο διαγώνιο. Εξαιρετική στην επανάληψη η Γιούβε, πήρε προβάδισμα με τον Κιέζα στο 49'. Ο Ράμσεϊ βρήκε δίχτυα, αλλά με τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και στο 70' ο Ρονάλντο πέτυχε το 14ο γκολ του στη σεζόν! Η Ουντινέζε μείωσε στο 90' με τον Ζέγκελααρ, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ντιμπάλα διαμόρφωσε το 4-1 κι έφερε τη Γιουβέντους στο -10 από τη Μίλαν, αλλά με ματς λιγότερο.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (83′ Κιελίνι), Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο (83′ Φραμπότα), Κιέζα (74′ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι (65′ Αρτούρ), Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ (74′ Κουλουσέφσκι), Ντιμπάλα, Ρονάλντο.

Ουντινέζε: Μούσο, Ντε Μάιο (65′ Μολίνα), Μπονιφάτσι, Σαμίρ, Στρίγκερ Λάρσεν, Ντε Πάουλ, Γουάλας (81′ Μακένγκο), Περέιρα (74′ Μαντραγκόρα), Ζέεγκελαρ, Πουσέτο (46′ Φορεστιέρι), Λαζάνια (74′ Νεστορόφσκι).

<
 

SERIE A Τελευταία Νέα