Γιουβέντους: Η πιο βαριά ήττα στο «Juventus Stadium»! (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους: Η πιο βαριά ήττα στο «Juventus Stadium»! (vid)

bet365

Η Φιορεντίνα όχι μόνο κατάφερε να βάλει τέλος στο αήττητο σερί της Γιουβέντους, αλλά το έκανε με εμφατική τριάρα, υποχρεώνοντας τους Μπιανκονέρι στην πιο βαριά ήττα τους από το 2011 και την εγκατάσταση στο «Juventus Stadium»!

Το κακό βράδυ φάνηκε από την αρχή για τη Γιουβέντους, με γκολ στο 3ο λεπτό και αποβολή στο 18’. Σίγουρα, όμως, δεν μπορούσε να προϊδεάσει ότι θα γίνει και το χειρότερο από την ημέρα που μετακόμισε στο νέο της σπίτι.

Οι Μπιανκονέρι ηττήθηκαν εν τέλει με 3-0 εντός έδρας κι αυτό το σκορ ήταν αρκετό για να στιγματίσει την αναμέτρηση ως την πιο βαριά ήττα της Γηραιάς Κυρίας στο «Juventus Stadium».

Από την ημέρα που εγκαταστάθηκε στο υπερσύγχρονο γήπεδο, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, η Γιούβε είχε ηττηθεί μόλις μία φορά με το ίδιο σκορ κι αυτή στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ άλλοτε δεν έφυγε με τόσο σκυμμένο κεφάλι στη νέα εποχή της πριν την αναμέτρηση με τους Βιόλα, οι οποίοι, μάλιστα, έγιναν οι μοναδική ομάδα που φεύγει δύο φορές με το διπλό από το «Juventus Stadium» (η πρώτη φορά στις 5/3/2015 σε ματς Κυπέλλου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμέσως πιο βαριά ήττα εντός έδρας στην ιστορία της Γιουβέντους στο Campionato εντοπίζεται στις 6 Ιανουαρίου του 2011, με «θύτη» την Πάρμα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο (1-4).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα