Χώρισαν μετά από 9 χρόνια Μπόατενγκ και Σάτα (pic)

Gazzetta team
Χώρισαν μετά από 9 χρόνια Μπόατενγκ και Σάτα (pic)

bet365

Το μοντέλο Μελίσα Σάτα ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο Instagram τον χωρισμό με τον Γκανέζο επιθετικό της Μόντσα, Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ, ύστερα από μια σχέση εννέα ετών, μέσα από την οποία γεννήθηκε ο Μάντοξ, έξι ετών.

Ήταν το πιο «καυτό» ζευγάρι της ποδοσφαιρικής σοουμπίζ στην Ιταλία. Η σχέση των Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ και Μελίσα Σάτα, μάλιστα, κράτησε περισσότερο του... αναμενόμενου, με βάση το τι συμβαίνει συνήθως σε σχέσεις δύο διάσημων.

Ο επιθετικός της Μόντσα και η Ιταλίδα μοντέλο είχαν χωρίσει στις αρχές του 2019, έκαναν προσπάθειες για επανασύνδεση για χάρη του γιου τους Μάντοξ (έξι ετών) και, μάλιστα, η Μελίσα μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στην Μπεσίκτας, ως δανεικός από την Φιορεντίνα.

Εντέλει, όμως, οι δυο τους το πήραν απόφαση ότι επήλθε το οριστικό τέλος και, μάλιστα, το επιβεβαίωσαν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram. «Μετά από μια περίοδο χωρισμού, αποφασίσαμε να διακόψουμε οριστικά την σχέση μας, με απόλυτο σεβασμό και σε απόλυτη ηρεμία, ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνουμε ο ένας για τον άλλο ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για το μεγάλωμα του γιου μας Μάντοξ. Σε ευχαριστώ για αυτά τα εννέα χρόνια... και για το πιο όμορφο δώρο... τον Μάντοξ» έγραφε η «Πεντάμορφη» για το «Τέρας», όπως είχαν βαφτίσει τα ιταλικά ΜΜΕ το ζευγάρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα