Λυκογιάννης: «Δεν προπονούμαι σε εκτελέσεις φάουλ, αλλά γνωρίζω τις δυνατότητες μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λυκογιάννης: «Δεν προπονούμαι σε εκτελέσεις φάουλ, αλλά γνωρίζω τις δυνατότητες μου»

bet365

O Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στη Serie A, μίλησε για το δεύτερο γκολ του, με απευθείας χτύπημα φάουλ κόντρα στην Ουντινέζε ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ της Κάλιαρι, σχεδόν δύο μήνες μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κροτόνε με απευθείας φάουλ, σκόραρε με πανομοιότυπο τρόπο και απέναντι στην Ουντινέζε με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1.

«Θα πρέπει να πω πως δεν κάνω πολύ προπόνηση σε εκτελέσεις φάουλ, αλλά γνωρίζω τις ικανότητες μου σε αυτό το κομμάτι.

Κάθε φορά που μου παρουσιάζεται η ευκαιρία προσπαθώ να τα καταφέρω και είμαι χαρούμενος με τα δύο γκολ που έχω πετύχει μέχρι στιγμής προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα.

Ελπίζω πως το επόμενο γκολ που θα πετύχω θα συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς».

Ο Λυκογιάννης, ο οποίος έχει καταγράψει 11 συμμετοχές και 2 γκολ μίλησε και για τον τεχνικό των Σαρδηνών, Εουσέμπιο Ντι Φρανσέσκο.

«Δουλεύουμε σωστά όλοι μαζί και είμαστε τυχεροί που ακολουθούμε τις οδηγίες ενός προπονητή που γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε. Μου έχει δώσει πολύ αυτοπεποίθηση από το περασμένο καλοκαίρι και χαρούμενος για τον τρόπο που ανταποκρίνομαι. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Διαθέτουμε πολλούς νέους παίκτες, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και είναι στο χέρι του καθενός να το αποδείξει αυτό».

 

SERIE A Τελευταία Νέα