Λάτσιο - Νάπολι 2-0: Με γκολάρες πλησίασε την τετράδα (vid)

Gazzetta team
Λάτσιο - Νάπολι 2-0: Με γκολάρες πλησίασε την τετράδα (vid)

bet365

Η Λάτσιο επικράτησε 2-0 της Νάπολι στο Ολίμπικο με υπέροχα τέρματα και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την τετράδα της Serie A.

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε 2-0 της Νάπολι στο Ολίμπικο. Με δυο γκολάρες των Ιμόμπιλε, Αλμπέρτο, η ομάδα του Ιντσάγκι μείωσε τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την τετράδα. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Ναπολιτάνους, με τον Μανωλά να μπαίνει αλλαγή στο 55΄στη θέση του Κουλιμπαλί.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 7΄έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά η προσπάθεια του Ιμόμπιλε πέρασε άουτ. Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα από σέντρα του Μάρουσιτς, ο αρχηγός των Λατσιάλι με απίθανη κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, και τελείωσαν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν καθόλου. Η Λάτσιο είχε τον έλεγχο και στην επανάληψη, με τον Λουίς Αλμπέρτο στο 55' με υπέροχο τέρμα να διαμορφώνει το 2-0. Οι παρτενοπέι πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν κάτι, μένοντας έτσι στο -8 από την κορυφή.

Λάτσιο: Ρέινα, Λουίς Φελίπε (85′ Πάτρικ), Χουντ, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (85′ Ακπα-Ακπρο), Εσκαλάντε (80′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Μάρουσιτς, Καϊσέδο (67′ Μουρίκι), Ιμόμπιλε (80′ Περέιρα).

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί (55′ Μανωλάς), Μάριο Ρουί (64′ Γκουλάμ), Φαμπιάν Ρουίθ, Μπακαγιόκο (64′ Λομπότκα), Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (55′ Ελμάς), Λοσάνο (74′ Μαλκί), Πετάνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα