Πάρμα – Γιουβέντους: Ο Κριστιάνο, πρώτος σκόρερ του 2020 σε επίπεδο πρωταθλημάτων! (vid)

Gazzetta team
Πάρμα – Γιουβέντους: Ο Κριστιάνο, πρώτος σκόρερ του 2020 σε επίπεδο πρωταθλημάτων! (vid)

bet365

Απίστευτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ματς της Γιουβέντους με την Πάρμα και έφτασε τα 33 μέσα στο 2020 σε αγώνες πρωταθλήματος, όντας ο πρώτος στον κόσμο στην σχετική κατηγορία.

Κάποιος να τον σταματήσει; Κανείς! Μετά το απίθανο άλμα και το γκολ του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Γιουβέντους με την Πάρμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ριπίτ στο δεύτερο μέρος, αυτή την φορά με άπιαστο αριστερό σουτ.

Με αυτό το γκολ, ο 35χρονος «CR7» έφτασε τα δώδεκα στην φετινή Serie A και είναι πλέον μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ (άφησε πίσω του τους Ιμπραΐμοβιτς – Λουκάκου με δέκα έκαστος), ενώ μετράει... 41 σε 38 ματς μέσα στο 2020!

Πάνω απ' όλα, όμως, μετράει 33 σε αγώνες πρωταθλήματος, όντας μόνος πρώτος στον κόσμο στην σχετική κατηγορία, αφού ξεπέρασε τα 32 του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου. Και, βεβαίως, θέλει και άλλα, αφού ήδη ισοφάρισε την τρίτη καλύτερη επίδοση σε ημερολογιακό έτος στην Serie A, την οποία κατείχε ο θρυλικός Ομάρ Σίβορι, επίσης με την φανέλα της Γιούβε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα