Τζένοα – Γιουβέντους 1-3: Ο Ρονάλντο έπιασε 100άρα και... κέρασε τη νίκη (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τζένοα – Γιουβέντους 1-3: Ο Ρονάλντο έπιασε 100άρα και... κέρασε τη νίκη (vid)

bet365

Στην 100ή συμμετοχή του με τη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές και καθάρισε για το 1-3 στην Τζένοα, στέλνοντας την ομάδα του στο -3 από την κορυφή.

Βρίσκεται στο Τορίνο 2,5 σεζόν και έφτασε αισίως τις 100 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους. Αυτή την 100άρα φρόντισε ο ίδιος να τη γιορτάσει με δύο προσωπικά γκολ. Με το ματς κόντρα στην Τζένοα στο 1-1, ευστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα, έφτασε τα 79 τέρματα με τη Γηραιά Κυρία (17 ασίστ) και με το τελικό 1-3 την έστειλε στο -3 από την κορυφή (σ.σ.: η Μίλαν με ματς λιγότερο).

Η αρχή για τους φιλοξενούμενους έγινε με τη γνωστή κίνηση και το αριστερό σουτ του Ντιμπάλα (57'), ο οποίος έτρεξε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον Αντρέα Πίρλο. Ωστόσο, ο πρώην Γιουβεντινος, Στουράρο, ισοφάρισε με διαγώνιο πλασέ (61'). Τελικά ο Ρονάλντο δεν είχε πρόβλημα να ευστοχήσει από τα 11 βήματα (78', 89'), για να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος στην ιστορία που πανηγυρίζει 400 νίκες στην καριέρα του.

Τζένοα (Ρολάντο Μαράν): Περίν, Ροβέλα (82' Πάντεφ), Μπάνι, Γκολντανίγκα, Μασιέλο, Λέραγκερ, Ραντοβάνοβιτς (82' Κάζο), Πελεγκρίνι, Πιάτσα (73' Σομουρόντοβ), Στουράρο (66' Μπεχράμι), Σκαμάκα (66' Ντέστρο)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κιέζα (84' Μπερναρντέσκι), Κουαδράδο, ΜακΚένι, Ραμπιό (67' Μοράτα), Μπεντανκούρ, Ντιμπάλα (83' Κουλουσέφσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα