Αρτούρ: «Ο Ρονάλντο κάνει προπόνηση μόνος του στις 2 τα ξημερώματα μετά από αγώνες, είναι τρελός»

Αρτούρ: «Ο Ρονάλντο κάνει προπόνηση μόνος του στις 2 τα ξημερώματα μετά από αγώνες, είναι τρελός»

Κώστας Τόπας
Αρτούρ: «Ο Ρονάλντο κάνει προπόνηση μόνος του στις 2 τα ξημερώματα μετά από αγώνες, είναι τρελός»

bet365

Με ενθουσιασμό και με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αρτούρ Μέλο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας το πόσο «τρελός» είναι με το ποδόσφαιρο.

Από τον Σεπτέμβρη ο Αρτούρ Μέλο έχει την τύχη να προπονείται να αγωνίζεται στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην Γιουβέντους. Ο Βραζιλιάνος μέσος μετακόμισε στο Τορίνο από την Βαρκελώνη, με μεταγραφή που περιλάμβανε τον Μίραλεμ Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα.

Ο 24χρονος άσος μιλώντας στη «Marca», μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη «Γηραιά Κυρία» αλλά και στον Πορτογάλο σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Υπήρξε περισσότερος θόρυβος από ό, τι θα ήθελα. Μόλις ήξερα ότι πρόκειται να φύγω, ήθελα να κάνω τα πράγματα σωστά. Η Μπαρτσελόνα μου είχε δώσει πολλά. Ήταν ο σύλλογος που μου άνοιξε τις πόρτες στην Ευρώπη, ένα όνειρο που είχα ως παιδί. Ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και υπέροχη ιστορία Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών. Τώρα ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ για να συναντήσω κορυφαίος ανθρώπους», ανέφερε αρχικά σχετικά με την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει μιλώντας για την κατάσταση στην Γιουβέντους.

«Νιώθω πολύ καλά στην Γιουβέντους, με καλωσόρισαν πολύ καλά και είμαι χαρούμενος. Οπως συνέβη στην Μπαρτσελόνα έτσι και εδώ συνάντησα παίκτες με τους οποίους είχα παίξει μόνο στο PlayStation και τώρα τους έχω μπροστά μου: Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι. Ολοι τους είναι θρύλοι. Στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο , γιατί ο τρόπος παιχνιδιού εδώ είναι διαφορετικός».

Οσον αφορά τον Ρονάλντο, ο Αρτούρ τον αποθέωσε λέγοντας πως υπάρχουν μέρες όταν η Γιουβέντους επιστρέφει από αγώνα αργά το βράδυ, ο Πορτογάλος δεν πηγαίνει σπίτι του να ξεκουραστεί αλλά προτιμάει να πάει για προπόνηση μόνος του.

«Έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο που λειτουργεί. Το ήξερα ήδη βέβαια επειδή όλοι μιλούν γι 'αυτόν αλλά όταν τον ζεις από κοντά είναι διαφορετικό και εντυπωσιακό. Υπάρχουν μέρες που φτάνουμε στις δύο το πρωί στο προπονητικό κέντρο γιατί παίζουμε αργά και αυτός πηγαίνει για προπόνηση. Ποιος το κάνει αυτό; Εγώ αστειεύομαι και του λέω ότι είναι τρελός, αλλά τι να πεις σε κάποιον που έχει τόσες πολλές Χρυσές Μπάλες; Ο Κριστιάνο είναι υπέροχος, αφού έφτασα με βοήθησε πολύ γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ακόμα και στο φαγητό με συμβουλεύει τι να φάω. Φροντίζει τους άλλους, προσπαθεί πάντα να βοηθήσει και να συνεισφέρει κάτι στον σύλλογο», κατέληξε ο έμπειρος άσος των «μπιανκονέρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα