Πάολο Ρόσι: Συγκλονίζει η σύζυγός του...

Gazzetta team
Πάολο Ρόσι: Συγκλονίζει η σύζυγός του...

bet365

Η Φεντερίκα Καπελέτι συγκλονίζει, αφού είδε τον άνδρα της, Πάολο Ρόσι να «φεύγει» στην αγκαλιά της.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος, Φεντερίκα Καπελέτι συγκλονίζει με το «αντίο» της στον σύντροφο της ζωής της Πάολο Ρόσι. Ηταν παντρεμένοι για μία δεκαετία και τον είδε να «φεύγει» έπειτα από σκληρή μάχη με ανίατη ασθένεια.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά γεμάτη πράγματα, πολύ οικογενειακά με τον Πάολο. Ανακάλυψα πιο οικεία, πιο προσωπικά θέματα. Ανακάλυψα τις αδυναμίες του, πολλά πράγματα για το υπέροχο άτομο που είχα την τιμή να παντρευτώ.

Σε αυτές τις στιγμές έδειξε όλη τη θέλησή του να ζήσει, όλο το θάρρος του, την αποφασιστικότητά του. Δεν ήθελε πραγματικά να τα παρατήσει, πάντα προσπαθούσε να με καθησυχάσει, τα κορίτσια, όλους. Είναι κάτι που θέλαμε να ζήσουμε μόνοι μας, βοηθούμενοι από πολλούς ανθρώπους που ήταν κοντά μας, όπως οι γιατροί του Νοσοκομείου Le Scotte, του τμήματος Νευροχειρουργικής όπου είχε χειρουργηθεί στην πλάτη του.


Ήμουν αρκετά τυχερή που ήμουν μαζί του, για να μοιραστώ πολλά πράγματα. Ένα υπέροχο, μοναδικό άτομο που πάντα γνώριζε πώς να βλέπει τη θετική πλευρά σε όλα, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν ήταν πολύ θετικά. Ένα απλό άτομο, που πάντα γνώριζε πώς να αγαπάει όλους. Αυτός με έμαθε να βλέπω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, πάντα θετικό, πάντα να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας στους άλλους, με ένα χαμόγελο. Μετά τον χαμό του Πάολο θα είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσω γιατί ο Πάολο είναι μοναδικός, γιατί είναι δύσκολο να βρω ανθρώπους σαν κι αυτόν.


Τη στιγμή που έφυγε ήταν στην αγκαλιά μου. Τον άφησα να φύγει, γιατί απλά δεν ήθελε να φύγει. Τον άφησα να φύγει, του είπα ότι θα έμενα για τις κόρες μας, ότι θα τις μεγάλωσα όπως ήθελε, όπως θέλαμε. Κι έφυγε. Μίλησε για τόσους ανθρώπους που είχε στην καρδιά του, που θα τους κουβαλήσει για πάντα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας, που μου επέτρεψαν να είμαι δίπλα του. Ήμουν μαζί του μέχρι την τελευταία ανάσα, ο Πάολο θα συνεχίσει να ζει μέσα μου, μέσα στην καρδιά των όμορφων πλασμάτων μας. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη, αφού έγινε γνωστό ότι με κάλεσαν από όλο τον κόσμο. Αυτή η αγάπη για τον Πάολο μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω».

 

SERIE A Τελευταία Νέα