Λουίς Σουάρες: Αυτές ήταν οι «στημένες» απαντήσεις για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο!

Λουίς Σουάρες: Αυτές ήταν οι «στημένες» απαντήσεις για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο!

Gazzetta team
Λουίς Σουάρες: Αυτές ήταν οι «στημένες» απαντήσεις για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο!

bet365

Ιταλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που πήρε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ο Λουίς Σουάρες για να είναι έτοιμος για τις προφορικές εξετάσεις που έπρεπε να δώσει για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο και να ανοίξει ο δρόμος της μεταγραφής του στην Γιουβέντους.

Η Εισαγγελία της Περούτζια που ερευνά την (πολύ) ύποπτη εξέταση του Λουίς Σουάρες για να πάρει ιταλικό διαβατήριο και να μπορέσει έτσι να μεταγραφεί στην Γιουβέντους, ανακάλυψε ότι στον Ουρουγουανό επιθετικό εστάλησαν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στην... εξέταση!

Μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των υπεύθυνων καθηγητών, έγινε γνωστό πως ο Σουάρες πήρε τις ερωτήσεις, αλλά και τις απαντήσεις, λίγες ημέρες πριν από την εξέταση (17 Σεπτεμβρίου), ώστε να είναι έτοιμος για την προφορική εξέταση, διάρκειας 15 λεπτών.

Καταρχήν, οι καθηγητές θα τον καλωσόριζαν και θα του ζητούσαν να μιλήσει για τον εαυτό του. Ο Σουάρες, όπως του έγραψαν χαρτί και καλαμάρι οι καθηγητές (!), θα έπρεπε να πει τα εξής (στα ιταλικά, εννοείται): «Ζω στην Ισπανία, στην Βαρκελώνη, εδώ και έξι χρόνια. Η Ισπανία είναι μια χώρα που μου αρέσει πολύ, δύο από τα παιδιά μου γεννήθηκαν εκεί. Η πόλη της Βαρκελώνης επίσης μου αρέσει πολύ, πήγα για διακοπές όταν ήμουν 15 ετών και την λάτρεψα. Είμαι δέκα χρόνια παντρεμένος. Η σύζυγός μου λέγεται Σοφία και είναι Ουρουγουανή, αλλά έχει ιταλικό διαβατήριο. Έχω τρία παιδιά: Ένα κορίτσι που λέγεται Ντελφίνα και είναι δέκα ετών, ένα αγόρι που λέγεται Μπενχαμίν και είναι εφτά ετών. Το τελευταίο παιδί λέγεται Λαουτάρο και θα γίνει δύο ετών».

Στη συνέχεια, ο Σουάρες θα μιλούσε για την καριέρα του, για την δουλειά του («το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου»), έπρεπε να κάνει μια σύγκριση Ιταλίας και Ισπανίας και να μιλήσει πιο αναλυτικά για την οικογένειά του.

Τελικά, όπως διέρρευσε σε διάφορα ιταλικά ΜΜΕ, ο Σουάρες δεν έκανε καν αυτές τις εξετάσεις και οι ερωτήσεις ήταν... προκλητικά απλές: «Πως σε λένε;», Λουίς Σουάρες. «Μια ιταλική πόλη;», Τορίνο. «Με τι ασχολείσαι;», είμαι ποδοσφαιριστής και παίζω έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Και άλλα τέτοια!

Οι αρμόδιες αρχές έπαψαν από τα καθήκοντά τους την πρύτανη του πανεπιστημίου, Τζουλιάνα Γκρέγκο, τον διευθυντή Σιμόνε Ολιβιέρι και τους καθηγητές που εξέτασαν (;) τον Ουρουγουανό επιθετικό. Η Γιουβέντους φέρεται να εμπλέκεται σε όλη την εξέταση – παρωδία, αν και ο σύλλογος του Τορίνο από την αρχή αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή...

 

SERIE A Τελευταία Νέα