Μίλαν: Χρονιά των ρεκόρ εν μέσω πανδημίας και lockdown! (vid)

Μίλαν: Χρονιά των ρεκόρ εν μέσω πανδημίας και lockdown! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μίλαν: Χρονιά των ρεκόρ εν μέσω πανδημίας και lockdown! (vid)

bet365

Ο Στέφανο Πιόλι ανέφερε ότι εκπλήσσεται κι εκείνος με την ωριμότητα που επιδεικνύει η δική του Μίλαν που μέσα στο 2020 έχει καταφέρει πλέον να καταρρίψει ρεκόρ βαθμών και σκοραρίσματος, έχοντας μείνει αήττητη από το πρώτο Lockdown!

Οι «ροσονέρι» έφτασαν στο 2-1 επί της Σαμπντόρια την Κυριακή και έτσι μετρούν πλέον στις 8 νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Serie A.

Η Μίλαν έχει καταφέρει να καταγράψει το καλύτερο ξεκίνημά της σε πρωτάθλημα έπειτα από την αγωνιστική περίοδο 1954-1955, όταν είχε 9 θετικά αποτελέσματα σε 10 παιχνίδια εκείνη την ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα, η ομάδα του Μιλάνου έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε 30 διαδοχικά ματς της Serie A, κάτι που είναι πλέον το απόλυτο ρεκόρ έπειτα από το σκοράρισμα σε 29 σερί ματς που είχε το 1972-1973.

Παράλληλα, έχει πετύχει τουλάχιστον δυο τέρματα σε καθένα από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που δεν είχε συμβεί από τη σεζόν 1958-1959.

Οι εφτά διαδοχικές εκτός έδρας νίκες στην Serie A είναι κάτι που είχε επαναληφθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, το 1964 και λίγο πιο πρόσφατα, το 1993.

Φυσικά, η Μίλαν έχει καταφέρει πέρα από το +5 στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, να παραμείνει αήττητη σε ό,τι αφορά τα ματς πρωταθλήματος από την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης μετά το πρώτο lockdown του Μαρτίου!

 

SERIE A Τελευταία Νέα