Ρόμα – Σασουόλο 0-0: Αποβολές, δοκάρι, αλλά κανένα (κανονικό) γκολ (vid)

Gazzetta team
Ρόμα – Σασουόλο 0-0: Αποβολές, δοκάρι, αλλά κανένα (κανονικό) γκολ (vid)

bet365

Ρόμα και Σασουόλο έμειναν στο 0-0, με τον Πέδρο να αποβάλλεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αγώνα πρωταθλήματος - «Λευκή» ισοπαλία και για την Πάμα με την Μπενεβέντο.

Στην σκιά του αγώνα Ουντινέζε – Αταλάντα που αναβλήθηκε λόγω της καταρρακτώδους βροχής που είχε μετατρέψει σε... βούρκο το «Φρίουλι», Ρόμα και Σασουόλο έμειναν στο 0-0, μια ισοπαλία που δεν εξυπηρετεί τις φιλόδοξες βλέψεις καμίας εκ των δύο.

Οι Τζιαλορόσι έμειναν μόνοι στην πέμπτη θέση, αλλά απέτυχαν να πιάσουν την Γιουβέντους στην τρίτη, ενώ η ομάδα – έκπληξη του Γιώργου Κυριακόπουλου (μπήκε αλλαγή στο 83') είναι πάντα τέταρτη, αν και θα μπορούσε να ανέβει δεύτερη.

Παρά το 0-0, πάντως, δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, αφού ο Πέδρο αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε 351 παιχνίδια πρωταθλήματος σε Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία (είχε δύο αποβολές σε Κύπελλο Αγγλίας και Community Shield) με δύο κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο (41'), στο φινάλε του οποίου αποβλήθηκε και ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, για διαμαρτυρία.

Το VAR ακύρωσε από ένα γκολ για κάθε ομάδα (Χένριχ Μκχιταριάν και Λούκας Χάρασλιν αντίστοιχα), με την Ρόμα να είναι πιο επικίνδυνη ακόμα και με δέκα παίκτες, έχοντας μάλιστα και δοκάρι σε προσπάθεια του Λεάντρο Σπινατσόλα.

«Αλληλοεξουδετέρωση» για Πάρμα-Μπενεβέντο

Η Πάρμα είχε την κατοχή, η Μπενεβέντο τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά στο φινάλε αμφότερες συμβιβάστηκαν στο φτωχό 0-0. Ήρωας των Παρμέντσι ο πορτιέρε τους, Σέπε, που σημείωσε τέσσερις καθοριστικές αποκρούσεις, περιορίζοντας την ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι στον βαθμό, γεγονός που την ικανοποιεί πάντως μετά το 1-1 απέναντι στη Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική. Στη 13η θέση ανέβηκαν οι νεοφώτιστοι με 11 βαθμούς, έναν λιγότερο η Πάρμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα