Γιουβέντους: Ο Εισαγγελέας κάνει λόγο για απάτη στις εξετάσεις του Σουάρες

Gazzetta team
Γιουβέντους: Ο Εισαγγελέας κάνει λόγο για απάτη στις εξετάσεις του Σουάρες

bet365

Σε διαθεσιμότητα για οκτώ μήνες τέθηκαν τέσσερα μέλη του Πανεπιστήμιου, μετά την ανακοίνωση του Εισαγγελέα της Περούτζια για στημένες εξετάσεις του Λουίς Σουάρες για την ιταλική γλώσσα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ξέσπασε στην Ιταλία σκάνδαλο για την ιταλική υπηκοότητα του Λουίς Σουάρες, ο οποίος προέβη σε παρατυπίες για να αποκτήσει το διαβατήριο πιο σύντομα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Ιταλία, ο Ουρουγουανός είχε προνομιακή μεταχείριση και οι εξετάσεις του διήρκεσαν 12 λεπτά, ενώ ήξερε τις ερωτήσεις! Την Παρασκευή, ο Εισαγγελέας της Περούτζια ανακοίνωσε πως οι έρευνες που έγιναν επιβεβαιώθηκαν.

«Μετά τις έρευνες επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο για τις υποψίες για μία στημένη εξέταση, η οποία επέτρεψε την έκδοση του πιστοποιητικού γνώσης της ιταλικής γλώσσας τύπου "Β1" στον γνωστό ποδοσφαιριστή της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρες, προϋπόθεση για την απόκτηση ιθαγένειας. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι το περιεχόμενο της δοκιμής είχε προηγουμένως κοινοποιηθεί στον ίδιο τον παίκτη» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του εισαγγελέα, Ραφαέλ Καντόνε.

Έτσι, σε διαθεσιμότητα οκτώ μηνών μπήκαν οι διευθυντές του Πανεπιστημίου, Τζιουλιάνα Γκρέγκο και Σιμόνε Ολιβιέρι, αλλά και οι δύο καθηγητές που εξέτασαν τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από εκεί και πέρα θα γίνει έρευνα προς την διοίκηση της Γιουβέντους, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση πίεσε προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την απόκτηση του ιταλικού διαβατηρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα