Ινσίνιε: «Στη Νάπολι θέλουμε να πετύχουμε ότι κατάφερε ο Μαραντόνα» (vids)

Ινσίνιε: «Στη Νάπολι θέλουμε να πετύχουμε ότι κατάφερε ο Μαραντόνα» (vids)

Κώστας Τόπας
Ινσίνιε: «Στη Νάπολι θέλουμε να πετύχουμε ότι κατάφερε ο Μαραντόνα» (vids)

bet365

Να ακολουθήσει τα... βήματα του Μαραντόνα είναι ο στόχος της Νάπολι, σύμφωνα με τον Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος πρόσφατα στο ματς με τη Ρόμα, αφιέρωσε ένα εκπληκτικό γκολ στον «Θεό» του ποδοσφαίρου.

Η συλλογική κίνηση να ντυθούν στα χρώματα της Αργεντινής ήταν ο πρώτος φόρος τιμής των ανθρώπων της Νάπολι στον αγώνα με τη Ρόμα προς τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε, από την πλευρά του είχε ετοιμάσει τον δικό του τρόπο για να δοξάσει τον «Pibe De Oro», σε περίπτωση που σκόραρε. Και το πέτυχε, σκοράροντας μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ όπου στη συνέχεια σήκωσε τη φανέλα της ομάδας με το «10» του Ντιέγκο, αποχαιρετώντας για ακόμη μια φορά το ίνδαλμά του.

Ο αρχηγός των «παρτενοπέι», λίγες ώρες πριν το ματς με την Άλκμααρ (03/12, 22:00) για το Europa League, μίλησε για τον Ντιεγκίτο ξεκαθαρίζοντας πως στόχος της Νάπολι είναι να ακολουθήσει τα... βήματα του Μαραντόνα και να φτάσει στην κατάκτηση του θεσμού.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει πάση θυσία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα, παίζουμε καλά τελευταία, αλλά έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε αρχικά κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αν είναι στόχος η κατάκτηση του Europa League: «Θα έλεγα ναι, είναι ένας βασικός στόχος για εμάς. Ο Μαραντόνα έκανε εκπληκτικά πράγματα στην Νάπολι, την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, θέλουμε να πετύχουμε κάτι ανάλογο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα