Τότι - Ρόμα: Το like στον Μανωλά μετά την τεσσάρα της Νάπολι εξόργισε τους οπαδούς (pic)

Gazzetta team
Τότι - Ρόμα: Το like στον Μανωλά μετά την τεσσάρα της Νάπολι εξόργισε τους οπαδούς (pic)

bet365

Ο Φραντσέσκο Τότι έκανε like μέσω Instagram στην ανάρτηση του Κώστα Μανωλά για την τεσσάρα της Νάπολι κόντρα στη Ρόμα κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θερμόαιμους οπαδούς των Τζιαλορόσι.
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η ήττα με 4-0 από τη Νάπολι είναι η πιο βαριά που έχει υποστεί η Ρόμα από τους Παρτενοπέι στο Campionato (ίδιο σκορ το 1971 και το 1980) και μετά από ένα τέτοιο βράδυ το μόνο που δεν περίμεναν οι οπαδοί των Τζιαλορόσι ήταν τον εμβληματικό αρχηγό τους να επιβραβεύει τον αντίπαλο, έστω και διαδικτυακά.

Ο Φραντσέσκο Τότι λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, φάνηκε πως είχε κάνει like στην ανάρτηση του φίλου του και πρώην παίκτη της Ρόμα, Κώστα Μανωλά, με την οποία ο Έλληνας στόπερ γιόρτασε τη μεγάλη νίκη που ήταν έτσι κι αλλιώς αφιερωμένη στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ωστόσο, αυτό έκανε έξω φρενών ορισμένους θερμόαιμους υποστηρικτές των Ρωμαίων, οι οποίοι «επιτέθηκαν» μέσω μηνυμάτων στον λογαριασμό του καθώς και σ στα σχόλια της δημοσίευσης.

Πρόκειται για σκηνικό που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν από πλευράς του 44χρονου θρύλου της Ρόμα, ο οποίος είχε αφήσει το «like» του τόσο σε post της Φιορεντίνα, όσο και σε μια ανάρτηση που συμβούλευε τον Αλεσάντρο Φλορέντσι να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Για όλες τις περιπτώσεις, βέβαια, όπως και αυτή με τον Μανωλά, υπάρχουν και οι υπερασπιστές του Τότι, που υποστηρίζουν ότι επειδή το προφίλ του είναι διαφημιστικό, συχνά τα like διανέμονται αυτόματα κι όχι κατόπιν βούλησης του Ιταλού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα