Μπενεβέντο – Γιουβέντους 1-1: No Cristiano, No party! (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Μπενεβέντο – Γιουβέντους 1-1: No Cristiano, No party! (vid)

bet365

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, η Γιουβέντους έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο του Φίλιπο Ιντσάγκι (1-1) - Γκολ. αλλά και αποβολή στο φινάλε ο Άλβαρο Μοράτα.
Η σημασία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την Γιουβέντους είναι γνωστή και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, τον οποίο ο Αντρέα Πίρλο άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, η Γηραιά Κυρία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Μπενεβέντο του Φίλιπο Ιντσάγκι, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον αγώνα να διακόπτεται στο δέκατο λεπτό, προκειμένου ποδοσφαιριστές και προπονητές να χειροκροτήσουν στη μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπως γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλα τα ματς της Serie A.

Η Γιούβε πήρε κεφάλι στο σκορ με τον φουλ φορμαρισμένο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος έκανε εξαιρετικό κοντρόλ ύστερα από σέντρα του Φεντερίκο Κιέζα και με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λορέντσο Μοντιπό (21').

Το γκολ του Ισπανού δεν πτόησε την πολύ καλή Μπενεβέντο, η οποία γλίτωσε το δεύτερο τέρμα σε προσπάθειες του Πάουλο Ντιμπάλα, απείλησε με τον Τζιανλούκα Λαπαντούλα και, εντέλει, έφτασε στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκαετάνο Λετίτσια, με πολύ ωραίο βολέ ύστερα από λανθασμένο διώξιμο του Αρτούρ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μοράτα έχασε μια μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά προ κενής ετίας, η Γιούβε είχε τον πρώτο λόγο και δραστήριο τον Ντιμπάλα (έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε), αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο γκολ και, παρ' ότι παραμένει αήττητη, μετράει πλέον πέντε ισοπαλίες σε εννέα αγωνιστικές.

Εκτός από τους δύο βαθμούς, μάλιστα, οι Μπιανκονέρι έχασαν για το επόμενο ματς τον Μοράτα, ο οποίος αντίκρισε κόκκινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μπενεβέντο (Φίλιπο Ιντσάγκι): Μοντιπό – Λετίτσια, Γκλικ, Καλντιρόλα (33' λ. τρ. Μάτζιο / 60' Ινσίνιε), Μπάρμπα – Χετεμάι, Σιαταρέλα, Ιονίτα (72' Τέγιο) – Ιμπρότα, Καπράρι (72' Τούια) – Λαπαντούλα (72' Σάου).

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Στσέσνι – Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Φραμπότα – Κιέζα (69' Μπερναρντέσκι), Αρτούρ (62' Κουλουσέφσκι), Ραμπιό, Ράμσεϊ (62' Μπετανκούρ) – Ντιμπάλα, Μοράτα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα