Μαραντόνα: Η συγγνώμη του Μέρτενς στο αιώνιο σύμβολο της Νάπολι

Μαραντόνα: Η συγγνώμη του Μέρτενς στο αιώνιο σύμβολο της Νάπολι

Gazzetta team
Μαραντόνα: Η συγγνώμη του Μέρτενς στο αιώνιο σύμβολο της Νάπολι

bet365

Απόλυτος σεβασμός και ταπεινότητα από τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, Ντρίες Μέρτενς στον Θεό της, Ντιέγκο Μαραντόνα, ζητώντας συγγνώμη για το ότι τα ονόματά τους μπαίνουν συχνά στην ίδια πρόταση.

Στις 23 του περασμένου Οκτωβρίου, ο Ντρίες Μέρτενς έγραψε ιστορία με τα δύο γκολ του κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ, αφού ξεπέρασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην 2η θέση των all-time σκόρερ της Νάπολι. Έκτοτε, αναπόφευκτα η τρομερή επίδοση του απόλυτου, πλέον, ρέκορντμαν των Παρτενοπέι, τον θέτει σε ανώτερη κλίμακα από τον θρύλο του συλλόγου και της πόλης, έστω και στους αριθμούς. Ωστόσο, ακόμη και ο ίδιος ο Βέλγος φαίνεται πως αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση ως «βλασφημία» προς τον Θεό, τον οποίο και αποχαιρέτησε από τη ζωή, με μια ιδιαίτερη και ταπεινή συγγνώμη.

«Το να φοράω τη γαλάζια φανέλα θα σημαίνει ακόμη περισσότερα από δω και πέρα. Η Νάπολι έχασε κομμάτι της ψυχής της. Ήσουν, είσαι και θα είσαι έμπνευση για όλους μας. Αν το όνομά μου τοποθετήθηκε ποτέ δίπλα στο δικό σου, ζητώ συγγνώμη. Δεν θα φτάσω ποτέ το επίπεδό σου».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα