Φιορεντίνα-Μπενεβέντο 0-1: Με το «αριστερό» το ντεμπούτο του Πραντέλι στον πάγκο των «βιόλα» (vid)

Κώστας Τόπας
Φιορεντίνα-Μπενεβέντο 0-1: Με το «αριστερό» το ντεμπούτο του Πραντέλι στον πάγκο των «βιόλα» (vid)

bet365

Με το αριστερό έκανε ποδαρικό στον πάγκο της Φιορεντίνα, ο Τσέζαρε Πραντέλι καθώς η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την Μπενεβέντο. Ανησυχία στους «βιόλα» για τον τραυματισμό του Ριμπερί.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι πριν από λίγες ημέρες, επέστρεψε στην αγαπημένη του Φιορεντίνα. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη, με την Μπενεβέντο να φεύγει με το διπλό από την έδρα των «βιόλα».

Ένα ματς το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις, βρήκε νικήτρια την Μπενεβέντο, η οποία επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, χάρη στο γκολ του Ιμπρότα στο 52’.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα ήταν αυτή η οποία είχε την κατοχή της μπάλας και τις πρωτοβουλίες των κινήσεων, ωστόσο δυσκολευόταν να πατήσει την περιοχή του Μοντιπό για να απειλήσει. Ένα λεπτό πριν οι δύο ομάδες κατευθυνθούν στα αποδυτήρια ο Ριμπερί τραυματίστηκε και ζήτησε από τον πάγκο άμεσα αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα στο γόνατο, ωστόσο ο 37χρονος Γάλλος άσος διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φιορεντίνα εμφανώς επηρεασμένη από τον τραυματισμό του Ριμπερί, καθώς οι περισσότερες μπαλιές περνούσαν από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, δέχθηκε γκολ στο 52’. Ο Ρομπέρτο Ινσίνιε έστρωσε στον Ιμπρότα κι αυτός εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και η Μπενεβέντο πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό, προσπερνώντας στην βαθμολογία την Φιορεντίνα, με 9 βαθμούς σε 8 αγώνες

Φιορεντίνα: Ντραγκόφσκι, Ίγκορ (56’ Λιρόλα), Μιλένκοβιτς, Πετζέλα, Μπιράγκι, Αμραμπατ (72’ Βαλέρο), Ντάνκαν (56’ Πούλγκαρ), Κουαμέ (56’ Κουτρόνε), Καστροβίλι, Ριμπερί (44’ Σαπονάρα), Βλάοβιτς

Μπενεβέντο: Μοντιπό, Λετίτσια, Γκλικ, Καλντιρόλα, Μπάρμπα, Χέτεμαϊ, Σκιαταρέλα, Ιονίτα, Σάου (46’ Ινσίνιε), Ιμπρότα (83’ Τέγιο), Μοντσίνι (78’ Λαπαντούλα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα