Τότι: Έτοιμη η πρόταση της επιστροφής στη Ρόμα!

Τότι: Έτοιμη η πρόταση της επιστροφής στη Ρόμα!

Κώστας Ζάλιαρης
Τότι: Έτοιμη η πρόταση της επιστροφής στη Ρόμα!

bet365

Ο Φραντσέσκο Τότι πολύ σύντομα αναμένεται να δεχθεί πρόταση για να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρόμα, έπειτα από τις επαφές που είχε με το νέο αφεντικό της ομάδας, Ράιαν Φρέντκιν!

Ο «Αυτοκράτορας» των Ρωμαίων, ο πιο αγαπητός άνθρωπος στη Ρώμη, Φραντσέσκο Τότι, έχει περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, δεν έβγαλε ποτέ την λατρεμένη του ομάδα από το μυαλό του.

Ο πατέρας του απεβίωσε από κορονοϊό, ο ίδιος κόλλησε τον Covid-19 και χρειάστηκε ν' απομονωθεί για ν' αναρρώσει, τώρα όμως φαίνεται πως οι διαδικασίες για την μεγάλη επιστροφή του στη Ρόμα θα συνεχιστούν... γοργά!

Όπως αναφέρει το Calciomercato, το μεγάλο αφεντικό των «τζιαλορόσι», Ράιαν Φρέντκιν, έχει έτοιμη την πρόταση που θα του καταθέσει, πιθανότατα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, έχοντας όμως πολύ ισχυρό λόγο για το αγωνιστικό κομμάτι, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν όπου κανείς δεν τον άκουγε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα