Μπαρέζι: «Αυτή η Μίλαν μου θυμίζει την πρώτη του Αρίγκο Σάκι»!

Μπαρέζι: «Αυτή η Μίλαν μου θυμίζει την πρώτη του Αρίγκο Σάκι»!

Gazzetta team
Μπαρέζι: «Αυτή η Μίλαν μου θυμίζει την πρώτη του Αρίγκο Σάκι»!

bet365

Βαριά σύγκριση του Φράνκο Μπαρέζι, σημαία της μεγάλης Μίλαν του Αρίγκο Σάκι, με την οποία συνέκρινε την τωρινή ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Η τωρινή Μίλαν κλέβει την παράσταση στην Serie A, έχει επαναφέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της, αλλά και την πίστη στους δικούς της ανθρώπους ότι μπορεί να διεκδικήσει και πάλι τίτλους ανάλογους με την ιστορία, το πρεστίζ και το παλμαρέ της.

«Αυτή η Μίλαν μου θυμίζει την πρώτη του Αρίγκο Σάκι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρναμε, αλλά με δουλειά, πλάνο και αποφασιστικότητα, πετύχαμε απίστευτα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο Φράνκο Μπαρέζι, επίτιμος αντιπρόεδρος των Ροσονέρι και σημαία της μεγάλης Μίλαν του Αρίγκο Σάκι, η οποία σάρωσε τα πάντα στο διάβα της την δεκαετία του '80.

«Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει, πως καταφέρνει να μεταδίδει στους συμπαίκτες. Στην σκέψη είναι ακόμα 20χρόνος» πρόσθεσε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Μπαρέζι, συγκρίνοντας τον Σουηδό επιθετικός με τους Μάρκο Φαν Μπάστεν και Ρούουντ Γκούλιτ, από πλευράς προσωπικότητας και δύναμης.

Για τον άλλοτε συμπαίκτη του και νυν διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, ο παλαίμαχος σπουδαίος κεντρικός αμυντικός επισήμανε ότι «υπήρξε ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας δείχνει όλες του τις αρετές. Προσεκτικός, έτοιμος, τελειομανής, ανταγωνιστής, θέλει μια Μίλαν πρωταγωνίστρια στο μέλλον, όπως ήταν στο παρελθόν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα