Απολογήθηκε ο Λουίς Αλμπέρτο για το «καρφί» του στην διοίκηση της Λάτσιο: «Εκανα κάτι πολύ ηλίθιο» (vid)

Απολογήθηκε ο Λουίς Αλμπέρτο για το «καρφί» του στην διοίκηση της Λάτσιο: «Εκανα κάτι πολύ ηλίθιο» (vid)

Κώστας Τόπας
Απολογήθηκε ο Λουίς Αλμπέρτο για το «καρφί» του στην διοίκηση της Λάτσιο: «Εκανα κάτι πολύ ηλίθιο» (vid)

bet365

Σε απολογία προς τους φίλους της Λάτσιο προέβη ο Λουίς Αλμπέρτο, μετά τις δηλώσεις του κατά της διοίκησης, η οποία όπως είπε ξοδεύει χρήματα για ιδιωτικό τζετ και άλλες δαπάνες αφήνοντας απλήρωτους τους παίκτες εν μέσω κορονοϊού.

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του 28χρονου Ισπανού μέσου των «Λατσιάλι» καθώς εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου επιλέγουν να δαπανήσουν αλλού τα χρήματά τους και όχι να πληρώσουν τους παίκτες.

Γι' αυτό και ο Λουίς Αλμπέρτο, με βίντεο που πόσταρε στα social media, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Ειχα ετοιμάσει μία δήλωση αλλά μου φάνηκε απρόσωπη γι' αυτό και επιλέγω να κάνω αυτό το βίντεο. Πάντα αντιμετώπιζα τα λάθη μου και το κάνω και τώρα. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το πω αυτό, ξέρω ότι τα χρήματα δεν είναι τα πάντα και αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους.

Δεν μπορώ να περιμένω να τελειώσουν όλα αυτά, καθώς θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο και να το διασκεδάσω. Όταν το είπα, ωστόσο, το είπα εκ μέρους όλων και ήθελα η Λάτσιο να λειτουργεί εξίσου καλά για όλους. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος πίσω από τα παρασκήνια.

Είμαι ο πρώτος που παραδέχτηκε ότι έκανα κάτι πολύ ηλίθιο, καθώς έχω δώσει τα πάντα για τον Λάτσιο και έλαβα μηνύματα που με παροτρύνουν να είμαι ακόμα πιο Λατσιάλι. Είμαι στην ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια, οι οπαδοί υποστηρίζουν αυτό το κλαμπ από τότε που ήταν παιδιά, οπότε δεν μπορώ να γίνω κάτι τέτοιο εγώ.

Ζητώ συγνώμη από εκείνους που ένιωσαν προσβεβλημένοι από την δήλωσή μου, καθώς δεν ήταν η πρόθεσή μου, να μιλήσω για χρήματα. Ως ομάδα, προσφέραμε τον τον μισθό ενός μήνα, επειδή γνωρίζαμε τις δυσκολίες και θέλαμε να βοηθήσουμε το προσωπικό μας.

Δεν είμαι Λατσιάλι και ούτε μπορώ να γίνω. Αλλά τρέφω σεβασμό στην Λάτσιο για όσα μου έχει δώσει μέχρι τώρα. Είναι πραγματικά μια οικογένεια εδώ. Επέλεξα τη λάθος στιγμή να πω κάτι τέτοιο αλλά ό,τι είπα το είπα επειδή θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Οπότε forza Λάτσιο ας νικήσουμε αυτή τη μάχη όλοι μαζί».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα