Κριστιάνο: «Δεν είχα ποτέ συμπτώματα, τώρα είμαι ξανά παρών» (vid)

Κριστιάνο: «Δεν είχα ποτέ συμπτώματα, τώρα είμαι ξανά παρών» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: «Δεν είχα ποτέ συμπτώματα, τώρα είμαι ξανά παρών» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν και απέφυγε να μιλήσει για τον κορονοϊό, το τεστ και όσα είχε αναφέρει προ ημερών, αρκέστηκε να πει ότι ουδέποτε παρουσίασε συμπτώματα και έδειξε ευτυχισμένος που επέστρεψε και έπαιξε ξανά για τη Γιουβέντους.

Ο CR7 απουσίασε 20 μέρες λόγω του κορονοϊού με τον οποίο είχε προσβληθεί, όμως, καμία μέρα δεν άφησε τη γυμναστική ή δεν έμεινε στο κρεβάτι με κάποιο σοβαρό σύμπτωμα του Covid-19.

Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε πως είχε παραμείνει θετικός και δεν κατάφερε να παίξει στο ευρωπαϊκό ματς με την Μπαρτσελόνα, είχε σχολιάσει πως το τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού είναι σκ@τ@.

Απέναντι στην Σπέτσια, το μεσημέρι της Κυριακής μπήκε με αλλαγή στο παιχνίδι, σκόραρε δυο φορές ξαναβρίσκοντας το χαμόγελό του και λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε για τον κορονοϊό και την άποψη που έχει, αρκέστηκε να πει:

«Ο Κριστιάνο είναι ξανά εδώ, αυτό είναι που έχει σημασία. Δεν είχα ποτέ συμπτώματα και αισθανόμουν καλά...».

Διαβάστε επίσης:

Σπέτσια – Γιουβέντους 1-4: Με Κριστιάνο είναι αλλιώς (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα