Νάπολι - Σασουόλο 0-2: «Πάτησε» και τους Παρτενοπέι και βλέπει κορυφή! (vid)

Gazzetta team
Νάπολι - Σασουόλο 0-2: «Πάτησε» και τους Παρτενοπέι και βλέπει κορυφή! (vid)

bet365

Η εντυπωσιακή Σασουόλο δεν έκανε εκπτώσεις ούτε στην έδρα της Νάπολι, της πήρε διπλό με 2-0 και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Μίλαν! Ακυρωθέν γκολ του Μανωλά στο 90' για το 1-1.

Η φετινή Σασουσόλο δείχνει σοβαρές διαθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα Serie A. Μετά από έξι ματς αήττητη στη σεζόν, το σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι υπέβαλε τη Νάπολι του Τζενάρο Γκατούζο στην πρώτη δική της ήττα και μάλιστα εντός έδρας, συνεχίζοντας ακάθεκτη την πορεία της στις πρώτες θέσεις του Campionato.

Ο τρομερά βελτιωμένος και ώριμος, πλέον, Μανουέλ Λοκατέλι έδωσε προβάδισμα στους Νεροβέρντι στο 59΄ με εκτέλεση πέναλτι, βάζοντας δύσκολα στους Παρτενοπέι, που είχαν για τρίτο σερί παιχνίδι βασικό τον Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας στόπερ, μάλιστα, θα μπορούσε να έχει γίνει ήρωας για τη Νάπολι, αν το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στο 90' δεν ακυρωνόταν ως οφσάιντ.

Αφού αυτό δεν συνέβη, η Σασουόλο «χτύπησε» και δεύτερη φορά για επίλογο, με τον Μαξίμ Λοπέζ να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στο 90+5', με το οποίο η ομάδα του έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι 2η, στο -2 πίσω από τη Μίλαν και στο +2 από Γιουβέντους, Αταλάντα, Νάπολι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα