Μπαίνει στη «φούσκα» η Φιορεντίνα μετά το νέο κρούσμα κορονοϊού

Μπαίνει στη «φούσκα» η Φιορεντίνα μετά το νέο κρούσμα κορονοϊού

Κώστας Τόπας
Μπαίνει στη «φούσκα» η Φιορεντίνα μετά το νέο κρούσμα κορονοϊού

bet365

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε πως ένα μέλος του συλλόγου, διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό και έτσι η ομάδα θα μπει στη «φούσκα».

Καθόλου ευχάριστα νέα για τους «βιόλα» αλλά και γενικότερα για το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται. Αυτή τη φορά, μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου, βρέθηκε θετικός στον Covid-19 μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα.

Οπως γνωστοποίησε, με ανακοίνωση ο σύλλογος, είναι ασυμπτωματικός και θα τεθεί άμεσα σε καραντίνα Οσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, αυτή θα μπει στη... φούσκα και θα προπονείται κανονικά, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα, αυτό σημαίνει πως κανείς παίκτης ή μη δεν εισέρχεται χωρίς να έχει υποβληθεί σε τεστ και φυσικά να είναι αρνητικό.

Αν κάποιος και για τον οποιοδήποτε λόγο πρέπει να βγει προσωρινά από εκεί θα τίθεται σε καραντίνα 48 ωρών και θα μπορεί να συνεχίσει αν σε αυτό το διάστημα θα έχει υποβληθεί σε δύο τεστ που θα είναι αρνητικά. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί ή πρέπει να αποχωρήσει οριστικά από την «φούσκα» θα παραμένει σε καραντίνα 10 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες, διαγνώστηκαν με κορονοϊό οι Πάτρικ Κουτρόνε, Χερμάν Πεσέλα, Ντούσαν Βλάχοβιτς Έρικ Πούλγκαρ και Σιμόνε Γκιντόνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα