Σπέτσια - Φιορεντίνα 2-2: «Σπάταλοι» Βιόλα και τρίτη σερί απώλεια (vid)

Gazzetta team
Σπέτσια - Φιορεντίνα 2-2: «Σπάταλοι» Βιόλα και τρίτη σερί απώλεια (vid)

bet365

Η Φιορεντίνα κρατούσε προβάδισμα δύο τερμάτων από το 4', αλλά κατάφερε να χάσει τελικά βαθμούς στην έδρα της Σπέτσια κι υπέστη την τρίτη σερί απώλεια στη φετινή σεζόν. Παραμένει στο μηδέν η Τορίνο.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Φιορεντίνα μέσα στην έδρα της Σπέτσια. Μόλις στο 4ο λεπτό, οι παίκτες του Τζιουζέπε Ιακίνι απέκτησαν αέρα δύο τερμάτων, με τους Πετσέλα και Μπιράγκι να γράφουν το γρηγορότερο 2-0 των Βιόλα στη Serie A από το 1958. Ωστόσο, το φινάλε τους βρήκε με γκέλα.

Η νεοφώτιστη Σπέτσια αντέδρασε πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, να ανοίγει λογαριασμό στο 39'. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κλειδώσουν τη νίκη με ένα τρίτο γκολ μετά την ανάπαυλα κι έτσι την έχασαν μέσα από τα χέρια τους, καθώς στο 75' ο Φαρίας ισοφάρισε σε 2-2 και κράτησε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους 4 βαθμούς, υποβάλλοντας τους Βιόλα στην τρίτη σερί απώλεια μετά τις ήττες από Ίντερ και Σαμπντόρια.

Τρίτη ήττα για Τορίνο και σημάδια υποβιβασμού

Το κάκιστο ξεκίνημα της Τορίνο συνεχίζεται στο φετινό Campionato, με την Κάλιαρι να παίρνει το διπλό με 3-2 και να υποχρεώνει την Γκρανάτα σε τρίτη διαδοχική ήττα. Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδικό πρωταγωνιστή τον Αντρέα Μπελότι, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι μόλις στο 4' και ισοφάρισε στο 49', μετά την ανατροπή των Ροσομπλού με Ζοάο Πέδρο (12') και Σιμεόνε (19'). Ωστόσο, ο Αργεντίνος στράικερ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 73', ο Μπελότι έχασε απίθανο ψαλιδάκι στο 90' για να ισοφαρίσει κι έτσι το παρέμεινε το τελικό 2-3, που άφησε την Τορίνο κολλημένη στο μηδέν μετά από τρεις αγωνιστικές για πρώτη φορά από τη σεζόν 2002/03, όποτε και υποβιβάστηκε στη Serie B.

 

SERIE A Τελευταία Νέα