«Derby della Madonnina» για την πρωτιά και το αήττητο!

Gazzetta team
«Derby della Madonnina» για την πρωτιά και το αήττητο!

bet365

Στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνο όπου διεξάγεται το «Derby della Madonnina» ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν (17/10, 19:00) είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα στην ποδοσφαιρική Ιταλία.

Η τυπικά γηπεδούχος Ίντερ θέλει φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τη περασμένη σεζόν και να διεκδικήσει ως το τέλος τον τίτλο με τη Γιουβέντους. Οι νερατζούρι ξεκίνησαν τη σεζόν με νίκη επι της Φιορεντίνα εντός έδρας (4-3), πέρασαν «αέρα» από την έδρα της Μπενεβέντο (2-5), ενώ την 3η αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι στο «Ολίμπικο» με τη Λάτσιο.

Η Serie A παίζει με Live Streaming* & πλήθος αγορών

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τους Λουκάκου και Μαρτίνεζ, οι οποίοι ηγούνται στο σκοράρισμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στα ματς της Ίντερ έχουμε… βροχή από γκολ, καθώς μετά από τρία παιχνίδια στη Serie Α έχει πετύχει 10 τέρματα και έχει δεχθεί 6!

Ονειρικό είναι το ξεκίνημα της Μίλαν στη σεζόν 2020-21, όπου έχει ξεκινήσει με το εντυπωσιακό 3Χ3 νίκες. Αξιοσημείωτο για το αναγεννημένο σύνολο του Στέφανο Πιόλι είναι και το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα με 7-0 τέρματα σε τρία παιχνίδια.

Οι ροσονέρι μπορεί σε αυτό το διάστημα να μην έπαιξαν κάποιο ντέρμπι(2-0 τη Μπολόνια, 0-2 τη Κροτόνε και 3-0 τη Σπέτσια), όμως το πρόσημο όπως και να το δει κανείς είναι θετικό, όπως και ότι βρίσκει σκορ από πολλούς παίκτες. Ταυτόχρονα, στο ντέρμπι της πόλης επιστρέφει μετά την… αναμενόμενη νίκη του επί του κορονοϊού ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, που του αρέσει να σκοράρει στα κρίσιμα ματς!

Δείτε τις αποδόσεις για το ντέρμπι

Σε ότι αφορά τη προϊστορία είναι ξεκάθαρο ότι τα τελευταία χρόνια η Ίντερ έχει πάρει τον «αέρα» της Μίλαν. Οι ροσονέρι έχουν να κερδίσουν από το 2016 (3-0 η τελευταία νίκη τους). Έκτοτε, οι νερατζούρι έχουν 7 νίκες και δύο ματς έχουν έρθει ισόπαλα. Πάντως μετά από χρόνια οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ως αήττητες και έχοντας αμφότερες ενδιαφέρον για τη κορυφή της βαθμολογίας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

SERIE A Τελευταία Νέα