Gazzetta dello Sport: «Ο Κριστιάνο δεν μπήκε καραντίνα, πήγε σπίτι του»!

Gazzetta team
Gazzetta dello Sport: «Ο Κριστιάνο δεν μπήκε καραντίνα, πήγε σπίτι του»!

bet365

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι έξι συμπαίκτες του δεν μπήκαν σε καραντίνα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, μετά τον... μη αγώνα με τη Νάπολι – Στις 14 του μηνός, οριστική απόφαση για την τύχη του ματς.

Ο... μη αγώνας μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι εξακολουθεί να βγάζει ειδήσεις στην Ιταλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπήκε σε καραντίνα με τους υπόλοιπους παίκτες της Γιούβε, το βράδυ της αναμέτρησης.

Εξαιτίας των δύο κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Γηραιάς Κυρίας έμειναν στο ξενοδοχείο του συλλόγου. Όχι, όμως, και εφτά από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι, από την στιγμή που βγήκαν αρνητικοί στο τεστ, προτίμησαν με δική τους ευθύνη να πάνε σπίτια τους.

Εκτός από τον Κριστιάνο, δεν έμειναν στο ξενοδοχείο «J» και οι Πάουλο Ντιμπάλα, Χουάν Γκιγέρμο Κουαδράδο, Ντανίλο, Ροντρίγκο Μπετανκούρ, Μερίχ Ντεμιράλ και Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Παρ' ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές παραμένουν μέχρι και τώρα σε καραντίνα, ο Κριστιάνο την επόμενη μέρα του αγώνα (05/10) πήρε ένα αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην Εθνική Πορτογαλίας.

ΣΤΙΣ 14 Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Στο μεταξύ, την επόμενη Τετάρτη (14/10) αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Ο αθλητικός δικαστής έδωσε προθεσμία στις δύο πλευρές για να καταθέσουν τα έγγραφα που θεωρούν απαραίτητα για την διαδικασία και την συγκεκριμένη ημέρα θα αποφασίσει αν ο αγώνας θα κατακυρωθεί εντέλει με 3-0 υπέρ της Γιουβέντους ή θα οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα