Περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Γιουβέντους ο Κιέζα

Κώστας Τόπας
Περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Γιουβέντους ο Κιέζα

bet365

Με τη φανέλα της Γιουβέντους θα αγωνίζεται ο Φεντερίκο Κιέζα για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού μέσου, στους πρωταθλητές Ιταλίας. Οπως αναφέρει το «Sky Sports Italia», ο Κιέζα αναμένεται στο Τορίνο το απόγευμα της Δευτέρας (05/10) για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Η Γιούβε τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα, για τα επόμενα δύο χρόνια. Την πρώτη σεζόν θα κοστίσει 2 εκατ. ευρώ ενώ τη δεύτερη 8 εκατ. ευρώ. Με την ολοκλήρωση αυτών των δύο χρόνων, υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα για την απόκτηση του Κιέζα με κανονική μεταγραφή, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 50 εκατ. ευρώ.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι «μπιανκονέρι» να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ο Κιέζα να αγωνιστεί στο 60% των αγώνων για τουλάχιστον 30 λεπτά, να σκοράρει και να μοιράσει 10 γκολ. Την περασμένη σεζόν, ο Κιέζα στις 139 συμμετοχές που κατέγραψε σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 29 γκολ με τους «βιόλα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα