Η υπερηχητική Αταλάντα έγραψε ιστορία στην Serie A και έσπασε ευρωπαϊκό ρεκόρ 32 ετών! (vids)

Gazzetta team
Η υπερηχητική Αταλάντα έγραψε ιστορία στην Serie A και έσπασε ευρωπαϊκό ρεκόρ 32 ετών! (vids)

bet365

Η απολαυστική Αταλάντα έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Serie A που σημειώνει 4+ γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Δώστε μας χίλια μάτια να την βλέπουμε και να την απολαμβάνουμε! Η εκπληκτική Αταλάντα συνέτριψε 5-2 και την Κάλιαρι και, σε τρεις αγωνιστικές στην Serie A, μετράει ένα απίστευτο ενεργητικό... 13 γκολ!

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έγινε η πρώτη στα 122 χρόνια ιστορίας του ιταλικού πρωταθλήματος (!) που σημειώνει 4+ γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και η πρώτη στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία) μετά από 32 χρόνια.

Πριν από την ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, άλλωστε, η απίθανη ομάδα από το Μπέργκαμο είχε... περιλάβει την Τορίνο μέσα στο σπίτι της (4-2) και την Λάτσιο μέσα στην Ρώμη (4-1).

Η τελευταία στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα με 4+ γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές ήταν η Ρεάλ των Εμίλιο Μπουτραγένιο και Μίτσελ, η οποία την σεζόν 1987-88 ξεκίνησε την La Liga με 4-0 εκτός έδρας την Κάδιθ, 7-0 εντός έδρας την Σπόρτινγκ Χιχόν και 7-1 εκτός έδρας την Σαραγόσα!

 

SERIE A Τελευταία Νέα