Αταλάντα-Κάλιαρι 5-2: Με... σπασμένα φρένα σκαρφάλωσε στην κορυφή (vid)

Κώστας Τόπας
Αταλάντα-Κάλιαρι 5-2: Με... σπασμένα φρένα σκαρφάλωσε στην κορυφή (vid)

bet365

Ακάθεκτη συνεχίζει η Αταλάντα στις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 της Κάλιαρι και πέτυχε το 3x3. Πετάει... φωτιές στην επίθεση έχοντας 13 γκολ σε 3 αγωνιστικές η ομάδα του Μπέργκαμο!

Φουριόζα μπήκε στο ματς η Αταλάντα, η οποία έψαχνε από τα πρώτα λεπτά το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ.

Στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο ματς, το πέτυχε. Ο Μουριέλ, μετά από ωραία πάσα, έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία της εστίας, για το 1-0. Αρχικά, το γκολ δεν μέτρησε καθώς υπήρξαν υποψίες για οφσάιντ, ωστόσο μετά από χρήση VAR, το τέρμα του Κολομβιανού καταχωρήθηκε κανονικά.

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχε μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος, η Αταλάντα στο 25’ δέχθηκε την ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντιέγκο Γοδίν πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με έξοχη κεφαλιά, πέτυχε το πρώτο το γκολ με τη φανέλα της Κάλιαρι.

Οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται πως επηρεάστηκαν και πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σκόραραν ακόμα τρεις φορές. Αρχικά, στο 29’ με τον Γκόμες, στο 37’ με τον Γκόζνενς και στο 43’ με τον Ζαπάτα.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με τον Πέντρο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με κοντινή προβολή, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και πέτυχε το 4-2.

Η Αταλάντα κατάφερε και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, όταν στο 81’ ο Λάμερς μετά από εξαιρετική κούρσα νίκησε τον Γκράγκνο για το τελικό 5-2.

Πλέον, μετά και από αυτή τη νίκη η Αταλάντα μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Το αξιοσημείωτο είναι πως με τα πέντε γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κάλιαρι, μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα 13 φορές! Κι ακόμη είμαστε στις αρχές της φετινής σεζόν…

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τζιμσιτί, Ρομέρο, Παλομίνο (86' Σουτάλο), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς, Γκόζενς, Γκόμες (65’ Μαλινόφσκι), Ζαπάτα (65’ Λάμερς), Μουριέλ

Κάλιαρι: Γκράγκνο, Τζάπα (85' Φαράγκο), Γκοδίν (85' Κλαβάρ), Βαλούκιεβιτς, Λυκογιάννης, Σοτίλ, Μαρίν (66’ Τραμόνι), Ρογκ, Νάντες, Πέντρο (85' Παβολέτι), Σιμεόνε

 

SERIE A Τελευταία Νέα