Λάτσιο – Αταλάντα 1-4: Ο απολαυστικός σίφουνας από το Μπέργκαμο! (vid)

Gazzetta team
Λάτσιο – Αταλάντα 1-4: Ο απολαυστικός σίφουνας από το Μπέργκαμο! (vid)

bet365

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας τεσσάρα από την καταπληκτική Αταλάντα, η οποία έκανε... πλάκα με την Λάτσιο μέσα στην Ρώμη.

Ποιος θα την σταματήσει; Μακάρι κανείς! Μετά το εκτός έδρας 4-2 επί της Τορίνο στην πρεμιέρα της στην Serie A, η απολαυστική Αταλάντα.. κατάπιε και την Λάτσιο μέσα στην Ρώμη (4-1), δείχνοντας ότι και φέτος είναι ικανή για όλα.

Στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι, η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Λατσιάλι, με επική αντεπίθεση στο δεύτερο 45λεπτο, έφτασαν στην ισοφάριση και το τελικό 3-3.

Αυτή την φορά, όμως, οι Μπεργκαμάσκι δεν είχαν διάθεση για... αστεία και επέβαλαν απόλυτα τον νόμο τους, κάνοντας το «2 στα 2» και πιάνοντας στην πρώτη θέση τις Νάπολι, Ίντερ, Μίλαν και Βερόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Αταλάντα έκανε ό, τι ήθελε την Λάτσιο, προηγούμενη με 3-0 (10' Γκόσενς, 32' Χάτεμπερ, 41' Γκόμες), με τους γηπεδούχους να «απαντούν» μόνο με μια προσπάθεια του Τσίρο Ιμόμπιλε που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Λάτσιο μπήκε «φουριόζα», μείωσε σε 3-1 (57' Καϊσέδο) και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-2, πιστεύοντας ότι θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο με πέρυσι. Μάταια, όπως αποδείχθηκε, αφού ο αειθαλής Πάπου Γκόμες πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ (61') και σφράγισε τον θρίαμβο της πιο ελκυστικής ομάδας στην Ευρώπη την τελευταία διετία. Με διαφορά, μάλιστα, από την επόμενη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα