Ρόμα - Γιουβέντους 2-2: «Όρθιοι» οι Μπιανκονέρι με Κριστιάνο οδηγό (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ρόμα - Γιουβέντους 2-2: «Όρθιοι» οι Μπιανκονέρι με Κριστιάνο οδηγό (vid)

bet365

Ο Βερετού έθεσε τις ερωτήσεις, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, είχε τις απαντήσεις και με δύο γκολ κράτησε όρθια τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Ρόμα. Με 10 παίκτες οι Μπιανκονέρι από το 62' λόγω αποβολής του Ραμπιό.

Οι δύο πρώτες του σεζόν στο Τορίνο κύλησαν κάπως αθόρυβα στην εκκίνηση, με την κορύφωση να έρχεται στο δεύτερο μισό της περιόδου. Στην τρίτη του χρονιά, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει «φωτιά» με το... καλημέρα κι αυτό ωφελεί τον Αντρέα Πίρλο και το φρέσκο του σύνολο ακόμα και στα βράδια που λείπει η ισορροπία. Όπως ήταν αυτό κόντρα στη Ρόμα στο «Ολίμπικο», με τους Τζιαλορόσι να βάζουν δύσκολα σαν παραδοσιακός αντίπαλος της Γιουβέντους, αλλά την «φλόγα» του Πορτογάλου σταρ να φτάνει τουλάχιστον για να μη γνωρίσουν την πρώτη ήττα μόλις από τη 2η αγωνιστική (2-2).Οι Ρωμαίοι εμφανίστηκαν «φορτσάτοι» μετά τον αδικαιολόγητο για τα κυβικά τους και άδοξο τρόπο που έχασαν το ματς της πρεμιέρας, στα «χαρτιά» λόγω λανθασμένης δήλωσης του Ντιαβαρά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους πρωταθλητές με το εύστοχο πέναλτι του σπεσιαλίστα, Τζορντάν Βερετού στο 31ο λεπτό.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε έτοιμη την απάντηση στην ερώτηση του Γάλλου και ισοφάρισε στο 44' με τον ίδιο τρόπο, σφραγίζοντας έτσι την μόλις 4η σεζόν του (2007, 2011, 2014) που ξεκινά με γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Για κακή του τύχη, όμως, η άμυνα της Γιουβέντους πήρε βαθμό κάτω του μετρίου στην εξαιρετική κατά τ' άλλα αντεπίθεση στις καθυστερήσεις, με τον Βερετού να φτάνει μέχρι το τέλος και να διπλασιάζει τα τέρματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ομάδα του Πίρλο όταν στο 62', ο Ραμπιό αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Ντι Μπέλο και άφησε τη Γιουβέντους με δέκα παίκτες σχεδόν για ένα ημίωρο. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τους γηπεδούχους ώστε να πάρουν την ευκαιρία και να πανηγυρίσουν μεγάλο τρίποντο κόντρα στην πρωταθλήτρια, όμως, εκεί μπήκε ξανά στην εξίσωση ο Κριστιάνο, ερχόμενος από τους «αιθέρες».

Με μια φανταστική κεφαλιά, ιπττάμενος στην περιοχή των Τζιαλορόσι, ο «CR7» ισοφάρισε ξανά στο 69' μετά τη σέντρα του Ντανίλο και πέτυχε το υπ' αριθμόν 450 γκολ της καριέρας του στα Top-5 πρωταθλήματα, σώζοντας εν τέλει την παρτίδα για τους Τορινέζους στο ντεμπούτο του Αλβαρο Μοράτα.

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Μιράντε, Μαντσίνι, Ιμπάνες, Κουμπούλα, Σαντόν (68' Πέρες), Βερετού, Πελεγκρίνι (72' Ντιαβαρά), Σπινατσόλα, Πέδρο, Μκιταριάν, Τζέκο

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουαδράδο, ΜακΚένι (58' Αρτούρ), Ραμπιό, Ράμσεϊ (68' Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι (85' Φραμπότα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα (58' Ντάγκλας Κόστα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα