Η άφιξη του Βιδάλ στην Ίντερ στέλνει ξανά τον Ναϊνγκολάν δανεικό στην Κάλιαρι

Κώστας Τόπας
Η άφιξη του Βιδάλ στην Ίντερ στέλνει ξανά τον Ναϊνγκολάν δανεικό στην Κάλιαρι

bet365

Δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στο ρόστερ της Ίντερ, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, ειδικά μετά την άφιξη του Αρτούρο Βιδάλ από την Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφή του Χιλιανού μέσου στους «νερατζούρι» κάνει τη ζωή του Ναϊνγκολάν δύσκολη. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το «Calcio Mercato», η διοίκηση της Ίντερ εξετάζει σε μεγάλο βαθμό το νέο δανεισμό του 32χρονου Βέλγου μέσου στην Κάλιαρι.

Στην ομάδα δηλαδή όπου αγωνιζόταν την περυσινή σεζόν. Οι Σαρδηνοί έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις με την Ίντερ το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τη μεταγραφή του Ντιέγκο Γοδίν γι' αυτό και ποντάρουν σε ένα νέο δανεισμό του Ναϊνγκολάν.

Οι ιθύνοντες της Ιντερ δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του έμπειρου μέσου μιας και θεωρούν πως στο φετινό ρόστερ, δεν θα καταφέρει να βρει τον χρόνο συμμετοχής που απαιτεί ο ίδιος.

Πάντως, ο Αντόνιο Κόντε, όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν θέλει να αποχωριστεί τον Ναϊνγκολάν. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του ίδιου και της ομάδας για το μέλλον του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα