Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρεμιέρα με γκολ και το σερί συνεχίζεται! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρεμιέρα με γκολ και το σερί συνεχίζεται! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρεμιέρα με γκολ και το σερί συνεχίζεται! (vid)

bet365

Η Serie A για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021 έκανε σέντρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα αμέσως χαρίζοντας στον Πίρλο την πρώτη του νίκη και ο Πορτογάλος έδειξε ότι πραγματικά δεν σταματάει ποτέ!

Ο CR7 ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 επί της Σαμπντόρια το βράδυ της Κυριακής από ασίστ του Ράμσεϊ στο 88ο λεπτό και μετά από αυτό το γκολ με το οποίο άνοιξε τη σεζόν, έχει πλέον βρει δίχτυα σε 19 διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους τοπ επιπέδου!

Μέσα στο 2020 έχει πετύχει περισσότερα γκολ και από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή τη στιγμή, παρά τον καταιγισμό τερμάτων από την Μπάγερν Μονάχου στα δικά της παιχνίδια. Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει 28 φορές, έναντι των 26 του Πολωνού που πάντως πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League την περασμένη σεζόν.

Γενικότερα μέσα στο τρέχον έτος έχει 22 τέρματα σε 20 ματς της Serie A και 28 τέρματα σε 27 ματς στο σύνολο των αγώνων που έχει παίξει με τη Γιουβέντους και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Τελειώνοντας το ματς με τη Σαμπντόρια έχοντας γκολ και ασίστ, ο σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι» ξέρει πως με τις 10 τελικές που κατέγραψε στο παιχνίδι, έχει τις περισσότερες από κάθε άλλον συνάδελφό του στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.

 

SERIE A Τελευταία Νέα