Ίντερ: Δικός της ο Αρτούρο Βιδάλ αντί 500 χιλιάδων ευρώ, λένε οι Καταλανοί

Gazzetta team
Ίντερ: Δικός της ο Αρτούρο Βιδάλ αντί 500 χιλιάδων ευρώ, λένε οι Καταλανοί

bet365

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», Ίντερ και Μπαρτσελόνα έδωσαν τα χέρια για τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος αναμένεται τη Τρίτη (15/09) στο Μιλάνο – 500 χιλιάδες ευρώ (!) συν μπόνους θα δώσουν οι Νερατζούρι στους Μπλαουγκράνα για τον Χιλιανό μέσο.

Παίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρο Βιδάλ. Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», οι Νερατζούρι έδωσαν τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και ο Χιλιανός μέσος θα μεταβεί την Τρίτη (15/09) στο Μιλάνο, όπου θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ιταλικός σύλλογος ξεκαθάριζε ότι «δεν θα πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ για τον Βιδάλ» και αυτό επί της ουσίας θα ισχύσει σε μεγάλο βαθμό, αφού η Ίντερ θα δώσει 500 χιλιάδες ευρώ (!), ενώ συμφώνησε με την Μπλαουγκράνα για επιπλέον χρήματα μέσω διαφόρων μπόνους.

Ο καταλανικός σύλλογος, δηλαδή, ακολουθεί την ίδια τακτική με την παραχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς στην Σεβίλλη, με τον Βιδάλ να απαρνιέται μέρος του συμβολαίου του για να κλείσει το deal.

 

SERIE A Τελευταία Νέα