Η Τσέλσι είπε «όχι» σε πρόταση της Ίντερ για Καντέ

Κώστας Τόπας
Η Τσέλσι είπε «όχι» σε πρόταση της Ίντερ για Καντέ

bet365

Το μέλλον του Ν'Γκολο Καντέ στην Τσέλσι είναι αβέβαιο. Η Ίντερ πιέζει για την απόκτηση του διεθνή μέσου, αλλά προς το παρόν τα βρίσκει σκούρα με την διοίκηση των «μπλε».

Ο Ν' Γκολό Καντέ αποτελεί το μεγάλο πόθο του Αντόνιο Κόντε για τον άξονα της Ιντερ. Εδώ και αρκετό καιρό οι «νερατζούρι» παρακολουθούσαν την περίπτωσή του και πρόσφατα, σύμφωνα με την «Daily Mail», κατέθεσαν πρόταση για την απόκτησή του.

Η διοίκηση της Ίντερ, στην πρόταση της θα συμπεριλάμβανε ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Κρίστιαν Έρικσεν και τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τους ιθύνοντες της Τσέλσι ήταν αρνητική.

Οι «μπλε», όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, επιθυμεί χρήματα, προκειμένου να παραχωρήσει τον Ν' Γκολό Καντέ, παρά την ανταλλαγή παικτών. Πάντως, ο Φρανκ Λάμπαρντ υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Γάλλου και προτιμά να... ξεφορτωθεί τον Ζορζίνιο παρά τον 29χρονο άσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα