Γιουβέντους: Βοηθάει τον Σουάρες να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Βοηθάει τον Σουάρες να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα

bet365

Εντιν Τζέκο και Λουίς Σουάρες είναι τα ονόματα τα οποία ενδιαφέρουν πιο πολύ από ποτέ αυτή την περίοδο την Γιουβέντους, για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Μπορεί ο 34χρονος Βόσνιος φορ να είναι σε πρώτο πλάνο, ωστόσο οι άνθρωποι της Γιουβέντους, θέλουν να έχουν σε ετοιμότητα την περίπτωση του Λουίς Σουάρες σε περίπτωση που στραβώσει του Τζέκο.

Ο Ουρουγουανός θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021, με την Μπαρτσελόνα, γι' αυτό και βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου. Πάντως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως, θα αποχωρήσει όταν φτάσει στα γραφεία τους κάποια αξιόλογη πρόταση.

Γι' αυτό όπως αναφέρει το «Sky Sports Italia» η Γιουβέντους, είναι πρόθυμη να βοηθήσει τον Λουίς Σουάρες να πάρει το χαρτί ελευθέρας του, πληρώνοντας στους «μπλαουγκράνα», ένα χρηματικό ποσό ως μπόνους από την μεταγραφή του.

Η συγκεκριμένη κίνηση ενδεχομένως να διευκολύνει τη μεταβίβαση, καθώς ο Σουάρες έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους «μπιανκονέρι», με συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

 

SERIE A Τελευταία Νέα