Τότι: «Αργά ή γρήγορα ξανά στη Ρόμα»!

Τότι: «Αργά ή γρήγορα ξανά στη Ρόμα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τότι: «Αργά ή γρήγορα ξανά στη Ρόμα»!

bet365

Ο Φραντσέσκο Τότι έχει αναθαρρήσει για τον ρόλο που μπορεί να παίξει στην αγαπημένη του Ρόμα και το μέλλον του συλλόγου με τη νέα ιδιοκτησία, κάνοντας σκέψεις για τη μεγάλη επιστροφή του!

Ο «Αυτοκράτορας» είχε αποχωρήσει έπειτα από 25 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο της αιώνιας πόλης, αφού, αισθανόταν ότι δεν γινόταν τίποτα απ' όσα είχε σκεφτεί από τη θέση που είχε αναλάβει πλέον στο διοικητικό σχήμα και θεώρησε πως ήταν τρομερά προσβλητική η συμπεριφορά των προηγούμενων ιδιοκτητών προς το πρόσωπό του.

«Θα χαρώ να πιω έναν καφέ με την οικογένεια Friedkin» είπε ο Τότι για τη νέα ιδιοκτησία των «τζιαλορόσι», ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι:

«Δεν καίγομαι για να φύγω γιατί έχω βρει μια νέα δουλειά που με ενθουσιάζει. Ωστόσο, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ξανασυναντηθώ με τη Ρόμα. Δεν ξέρω τι μας έχει ετοιμάσει το μέλλον, αλλά σίγουρα δεν θα με βρει στον καναπέ του σπιτιού μου να κάθομαι».

Ο Τότι έχει ανοίξει δικό του γραφείο καθοδήγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, προσφέροντας συμβουλές και σωστές ιδέες για τους πιτσιρικάδες που ρίχνονται στην «αρένα» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και τις ομάδες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα