Σκληρές μνήμες κορονοϊού ξύπνησαν οι τρεις θετικοί παίκτες της Αταλάντα

Σκληρές μνήμες κορονοϊού ξύπνησαν οι τρεις θετικοί παίκτες της Αταλάντα

Gazzetta team
Σκληρές μνήμες κορονοϊού ξύπνησαν οι τρεις θετικοί παίκτες της Αταλάντα

bet365

Τρεις παίκτες της Αταλάντα εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό στην πρώτη προπόνηση της σεζόν και επανέφεραν στο μυαλό τη θλίψη της καραντίνας στο Μπέργκαμο. Εξακολουθεί να αγνοείται ο Γιόζπ Ιλιτσιτς.

Στις ημέρες της καραντίνας την άνοιξη, το Μπέργκαμο υπήρξε αναλογικά η πιο σκληρά χτυπημένη πόλη από τον κορονοϊό. Η κατάσταση προφανώς και δεν είναι στο κόκκινο όπως τότε, αλλά τα τεστ για τον ιό στην πρώτη προπόνηση της Αταλάντα ενόψει της νέας σεζόν, επανέφεραν τις πιο άσχημες μνήμες. Τρεις παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, δίχως να ανακοινωθούν τα ονόματά τους.

Την ίδια στιγμή, το άλλο αρνητικό της ημέρας ήταν η μη προσέλευση του Γιόζιπ Ιλιτσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της ομάδας, ο οποίος στο φινάλε της σεζόν την εγκατέλειψε εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων (σ.σ.: η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι τον απάτησε η γυναίκα του), δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τον κορυφαίο παίκτη της Αταλάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα