Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρονάλντο ζήτησε από τη Γιουβέντους να πάρει τον Μπενζεμά

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρονάλντο ζήτησε από τη Γιουβέντους να πάρει τον Μπενζεμά

bet365

Ο Κριστιάνο θέλει στη Γιουβέντους τον Καρίμ Μπενζεμά και φέρεται να την έπεισε να κινηθεί για την απόκτησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία προσφέρονται αντίστροφα, Ντάγκλας Κόστα, Αλεξ Σάντρο.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε την ίσως πιο σπουδαία ατομικά σεζόν του στα 11 χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Ο σέντερ φορ της Ρεάλ έβαλε 27 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας την στον τίτλο της La Liga. Κυρίως όμως έδειξε ότι στα 32 του είναι άκρως ανταγωνιστικός. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μπενζεμά βέβαια παραμένει εκείνος που του έχει... κεράσει τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του καθώς η Γιουβέντους αναζητά σέντερ φορ, ο CR7 φέρεται να ζήτησε από την ομάδα του να κάνει την εν λόγω περίεργη κίνηση.

Κάπως έτσι κυκλοφορεί στην Ιταλια το σενάριο ότι η Γιούβε είδε επικοινώνησε με τους Μαδριλένους. Μάλιστα υπάρχει η λεπτομέρεια ότι δεν προτείνει χρήματα, αλλά ανταλλαγή με τους Ντάγκλας Κόστα και Αλεξ Σάντρο, πρόταση που σε αυτή τη μορφή δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούν οι Μερένγκες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα