Λάτσιο: Αν δεν απαντήσει ο Σίλβα, χάνει τα εκατομμύρια και το... ιδιωτικό αεροσκάφος!

Κώστας Ζάλιαρης
Λάτσιο: Αν δεν απαντήσει ο Σίλβα, χάνει τα εκατομμύρια και το... ιδιωτικό αεροσκάφος!

bet365

Ο Νταβίντ Σίλβα φαίνεται πως έχει αλλάξει κατεύθυνση αναφορικά με την επόμενη ομάδα του κια στη Λάτσιο του έθεσαν διορία μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας προκειμένου ν' απαντήσει στην ηγεμονική πρόταση!

Ο Ισπανός θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι, ολοκλήρωσε και τυπικά την παρουσία του στους «πολίτες» το βράδυ του Σαββάτου με τον αποκλεισμό της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα από την Λυών στα προημιτελικά του φετινού Champions League στη Λισαβόνα.

Ο Σίλβα έκλεισε μια 10ετία στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ, βίωσε όλη την περίοδο της ανάπτυξης και της επιστροφής στους τίτλους, πιστώνεται μερίδιο των μεγάλων επιτυχιών και αποχωρεί από το αγγλικό κλαμπ.

Η Λάτσιο του έχει κάνει πρόταση με την οποία θέλει να τον δεσμεύσει για τα επόμενα τρία χρόνια έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με προσωπικό οδηγό και ιδιωτικό αεροσκάφος όποτε θελήσει να επισκέπτεται την οικογένειά του στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο παίκτης δεν απαντάει στα τελευταία τηλεφωνήματα των Ρωμαίων, οι οποίοι πλέον θα περιμένουν μέχρι το φινάλε της ημέρας κι έπειτα θα αποσύρουν την πρότασή τους αν δεν λάβουν απάντηση...

 

SERIE A Τελευταία Νέα