ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πιάνιτς - Γιουβέντους: Το «αντίο» του στους Μπιανκονέρι πριν μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα (pic)

Πιάνιτς - Γιουβέντους: Το «αντίο» του στους Μπιανκονέρι πριν μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα (pic)

Το «αντίο» του Πιάνιτς μετά από μια τετραετία στη Γιουβέντους

Μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στο Instagram, ο Μίραλεμ Πιάνιτς έβαλε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του με τη Γιουβέντους και μετακομίζει στη Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν.

Η απόκτησή του από τη Μπαρτσελόνα, είχε ήδη ανακοινωθεί στα τέλη Ιουνίου. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς έμεινε, ωστόσο, για να ενισχύσει τη Γιουβέντους στη συνέχεια της Serie A και του Champions League, αλλά μετά και τον αποκλεισμό από τη Λυών στους «16», δεν έχει κάτι άλλο να περιμένει στο Τορίνο.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Βόσνιος χαφ έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους τιφόζι της Γηραιάς Κυρίας και έριξε ουσιαστικά τους τίτλους τέλους μετά από τέσσερα χρόνια ως Μπιανκονέρε.

«Προκάλεσα το παρελθόν για να αντέξω στο παρόν, τουλάχιστον για λίγο παραπάνω. Σήμερα οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά περπάτησα κάθε μέτρο για να φτάσω εδώ γνωρίζοντας ότι ήμουν μέρος κάτι σπουδαίου, κάτι που θα μείνει στην καρδιά μου και θα με συντροφεύει όπου κι αν με οδηγήσει το νέο μονοπάτι. Καλή τύχη Γιουβέντους, για πάντα».