Μεθυσμένος ο Μπρόζοβιτς, έκανε άνω – κάτω νοσοκομείο στο Μιλάνο!

Μεθυσμένος ο Μπρόζοβιτς, έκανε άνω – κάτω νοσοκομείο στο Μιλάνο!

Gazzetta team
Μεθυσμένος ο Μπρόζοβιτς, έκανε άνω – κάτω νοσοκομείο στο Μιλάνο!

bet365

Υπό την επήρεια μέθης, ο Κροάτης μέσος της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, απαίτησε από γιατρούς να κοιτάξουν έναν τραυματία φίλο του, προκαλώντας την κλήση της αστυνομίας.

Δύσκολες ημέρες φαίνεται πως βιώνει εσχάτως ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, τα νεύρα του οποίου είναι μάλλον υπερβολικά τεντωμένα. Το βράδυ της Πέμπτης (30/07), ο Κροάτης μέσος της Ίντερ έγινε είδηση και πάλι για τους λάθος λόγους.

Υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτόπτες μάρτυρες, ο Μπρόζοβιτς πήγε στο νοσοκομείο Σαν Κάρλο του Μιλάνο μαζί με έναν 42χρονο Κροάτη φίλο του, ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Σε πολύ έντονο ύφος, απαίτησε από τους γιατρούς που εφημέρευαν να φροντίσουν πρώτα τον φίλο του, παρ' ότι υπήρχαν πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις εκείνη την στιγμή. Ήταν τέτοιες οι φωνές του Μπρόζοβιτς, που το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την αστυνομία.

Όταν εμφανίστηκαν στον χώρο οι αστυνομικοί, ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε την υπερβολή των αντιδράσεων του και, αφού του ζήτησαν να ηρεμήσει και τον προειδοποίησαν ότι μπορεί να έχει κυρώσεις αν συνέχιζε στον ίδιο τόνο, ζήτησε συγνώμη από γιατρούς και ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Μπρόζοβιτς για νυχτοπερπατήματα

Μπρόζοβιτς: Πλήρωσε για χειρουργική επέμβαση συμπατριώτισσάς του!

 

SERIE A Τελευταία Νέα