Κρέσπο: «Μετά τον τελικό με την Λίβερπουλ το 2005 ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας
Κρέσπο: «Μετά τον τελικό με την Λίβερπουλ το 2005 ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Ερνάν Κρέσπο, αποκάλυψε πως μετά συγκλονιστικό τελικό του Champions League, το 2005 στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα σε Μίλαν και Λίβερπουλ, σκέφτηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Τι κι αν έχουν περάσει 15 χρόνια; Ο Ερνάν Κρέσπο, δεν μπορεί να ξεχάσει τον χαμένο τελικό του Champions League το 2005, από την Λίβερπουλ. Οπως αποκάλυψε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Αργεντινός, μετά από εκείνο το ματς, είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για αυτό που συνέβη. Ήταν απλά ποδόσφαιρο. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος. Για αυτό όμως αγαπάμε το ποδόσφαιρο, επειδή δεν είναι μαθηματικά.

Ο πόνος επιβλήθηκε της λογικής. Κάποια πράγματα που ήταν γραπτό να συμβούν, συνέβησαν. Δεν ήταν κάτι που θα μπορούσες να ελέγξεις. Έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής μου και δεν ήταν αρκετό. Ήταν τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό μου.

Εκείνη τη στιγμή είπα ότι θέλω να σταματήσω και ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να παίζω άλλο. Πάντοτε ήθελα να μπω στα ποδοσφαιρικά βιβλία. Να κάνω κάτι που θα με θυμάται ο κόσμος.

Ε λοιπόν, η Κωνσταντινούπολη είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που σε θυμούνται, αν και είχε αρνητική κατάληξη για μένα. Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος σκέψης για καταπιώ τέτοια απογοήτευση», τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε επιθετικός των Ρίβερ Πλέιτ, Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι, Μίλαν, Τζένοα και Πάρμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα