Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Θα γίνει επίτιμος πολίτης της Μπολόνια! (pic)

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Θα γίνει επίτιμος πολίτης της Μπολόνια! (pic)

Gazzetta team
Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Θα γίνει επίτιμος πολίτης της Μπολόνια! (pic)

bet365

Μεγάλη τιμή για τον προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, τον οποίο οι Αρχές της ιταλικής πόλης ανακήρυξαν επίτιμο πολίτη.

Αποτέλεσε το ζωντανό παράδειγμα της μαχητικότητας και της ψυχικής δύναμης, στην πιο δύσκολη εποχή στην σύγχρονη ιστορία της Ιταλίας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για την μεγάλη τιμή που θα τύχει ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Το νομαρχιακό συμβούλιο της Μπολόνια, με 26 ψήφους υπέρ και μόλις τρεις κατά, ανακήρυξε επίτιμο πολίτη τον 51χρονο Σέρβο, ο οποίος στην αρχή της σεζόν έδωσε και (φαίνεται πως) κερδίζει την μάχη κατά της λευχαιμίας.

Την πρόταση για να τιμηθεί ο Μιχαΐλοβιτς είχε κάνει τον Δεκέμβριο ο νομαρχιακός σύμβουλος Μάρκο Ντε Μπιάζε, ο οποίος είχε εξηγήσει ότι «στην διάρκεια της ασθένειας του, αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα, αλλά επισήμανε πως δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να φοβηθούμε, χωρίς να χάνουμε την θέληση να ζήσουμε».

Ο Μιχαΐλοβιτς εμφανίστηκε συγκινημένος για την τιμή που θα του γίνει και επίσημα τον φθινόπωρο. «Το να γίνω επίτιμος πολίτης της Μπολόνια είναι λόγος για μεγάλη περηφάνια. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει, μετά το Νόβι Σαντ, αλλά για εμένα που είμαι Σέρβος, το να γίνω επίτιμος πολίτης μιας ιταλικής πόλης συνιστά μεγάλη τιμή. Η Μπολόνια είναι ένα κόσμημα αυτής της χώρας, μια φοιτητούπολη και μια από τις πιο όμορφες της Ιταλίας. Ελπίζω να είμαι πάντα ένα καλό παράδειγμα και να τιμήσω το όνομα της Μπολόνια κάθε στιγμή» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός των Ροσομπλού.

Mihajlovic è cittadino bolognese: “Un grande onore” Il Consiglio Comunale ha approvato oggi la delibera di conferimento della cittadinanza onoraria di Bologna a Sinisa Mihajlovic. “Diventare cittadino onorario di Bologna è motivo di grande orgoglio”, ha commentato il tecnico del Bologna. “Questa è la seconda cittadinanza che ricevo dopo quella di Novi Sad, ma per me che sono serbo diventare cittadino di una città italiana è un grande onore. Bologna è un’eccellenza di questo Paese, una città universitaria e una delle più belle d’Italia. Spero di dare sempre il buon esempio e di onorare il nome di Bologna in ogni momento” #WeAreOne

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιχαΐλοβιτς για κορονοϊό: «Πέρασα δύο πολέμους και καρκίνο, το να είμαι σπίτι είναι υπέροχο»»

Μιχαΐλοβιτς: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο»

 

SERIE A Τελευταία Νέα