Μπολόνια – Λέτσε 3-2: Άγγιξε την ανατροπή, πλησιάζει στην Serie B (vid)

Gazzetta team
Μπολόνια – Λέτσε 3-2: Άγγιξε την ανατροπή, πλησιάζει στην Serie B (vid)

bet365

Η Λέτσε επέστρεψε από εις βάρος της 2-0, ισοφάρισε, αλλά η αδιάφορη βαθμολογικά Μπολόνια με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2) έφερε την ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη λίγο πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Το πάλεψε όσο δεν πάει, αλλά η μπάλα δεν την ήθελε και πλέον δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό στην Serie B. Η Λέτσε του (βασικού) Παναγιώτη Ταχτσίδη βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Μπολόνια, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων... έπεσε στο καναβάτσο.

Το γκολ του Μούσα Μπάροου, ύστερα μάλιστα από πιθανό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στην περιοχή της Μπολόνια, αποτέλεσε μαχαιριά (3-2) στην καρδιά της Λέτσε η οποία, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος, απέχει τέσσερις βαθμούς από την 17η Τζένοα και τις θέσεις παραμονής.

Οι Ροσομπλού του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, χωρίς άγχος αφού έχουν σωθεί προ πολλού, έδειχναν να «καθαρίζουν» το ματς από το πρώτο πεντάλεπτο, όταν προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Ροντρίγκο Παλάσιο (2') και Ρομπέρτο Σοριάνο (5').

Η Λέτσε δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε, ισοφάρισε (45' Μανκόζου, 66' Φάλκο), πίστεψε στην ανατροπή – ελπίδα για την παραμονή, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, το γκολ του Μούσα Μπάροου ενδέχεται να την καταδίκασε στην Serie B.

 

SERIE A Τελευταία Νέα