Γιουβέντους – Σαμπντόρια 2-0

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 2-0

bet365

Η Γιουβέντους είναι για 36η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ιταλίας, μετά την επικράτηση επί της Σαμπντόρια με 2-0! Ένατος σερί τίτλος για τη Βέκια Σινιόρα, δεύτερος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που άνοιξε το σκορ και έχασε πέναλτι, πρώτος για τον Μαουρίτσιο Σάρι.

To 36o και ένατο σερί πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει η Γιουβέντους!

Η βέκια σινιόρα, δύο αγωνιστικές από το τέλος της σεζόν, νίκησε 2-0 την Σαμπντόρια κι έτσι εδραίωσε την θέση της στην κορυφή!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με άψογο τελείωμα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου άνοιξε το σκορ.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Φρεντερίκο Μπερναντέσκι στο 67'. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο 89' δεν αστοχούσε από το σημείο του πέναλτι.

Ετσι, η Γιούβε βρίσκεται στους 83 βαθμούς κι η Ίντερ στους 76.

Στα αρνητικά του ματς είναι η αναγκαστική αλλαγή του Πάουλο Ντιμπάλα στο 40' λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό δικέφαλο κι ο Σάρι έχει κάθε λόγο να ανησυχεί ενόψει της ρεβάνς με την Λυών.

Από την άλλη, ο Ρονάλντο έχει φτάσει τα 31 γκολ και θα δώσει τη δική του μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, που αυτήν τη στιγμή μετράει 34 τέρματα.

Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτά ο Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ με την Τσέλσι είχε πανηγυρίσει το Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα